Blogarchívum

Translate

2013. július 30., kedd

Egyszerre csinálok

mindent ! -- Már megint. !!! A Halloweenes újságból, most azonnal, legalább 3 mintát elkezdtem volna :-(
de nem volt hozzá, megfelelő méretű narancssárga anyagom, nincs mit tenni, festeni kell gyorsan egy darabkát, ha nincs hol megvásárolni.
2 nap alatt, ennyit haladtam vele, mire rádöbbentem, nem ezt szeretném varrni :-( , de akkor mit?
a kötelező hóembereket átpasszoltam Gabriellámnak, így gyorsan elszaladtam anyagot vásárolni, mert amire a múlt héten böködtem az nem tetszett, olyan lazák az anyag szálai, pedig a mintához lett vásárolva, de mégsem volt az igazi, ezen a szürke foltoson nekem jobban tetszik, mert a színek talán jobban érvényesülnek, és könnyen tudok rá varrni. Ennyit haladtam péntek délután és szombat délelőtt 
Szombaton délután a kiállítás megnyitón visszakaptam Gabótól a hóemberkéket, szegénykém megszenvedett vele ebben a hőségben, és volt tele a búrája a három, és egy öltésenkéntni színváltással.:-))))))
Így azok is félben vannak -- tehát azt folytattam vasárnap, és befejeztem a 2 félbe maradtat. De a színük, nem tetszett, olyanok voltak, mintha  a márciusi szutykos hóból készültek volna, nem a frissen esett, új hóból, így küldtem őket áztatásba -- perwoll brillant white-ba , aztán egy kis körömkefe, és már is szép, tiszta hóból készült mind :-)))
Kicsit himzek, kicsit kontúrozok, majd kivágom az elkészültet, de szépen haladok velük. Már csak másfél van hátra :-))))))
Talán, ma már elviselhetőbb időnk lesz !!
Most egy újabb szál himzése következik a cicusból --- megyek is már nagyon szeretne életre kelni :-)

5 megjegyzés:

Emese írta...

Nagyon szépen nőnek a Hóemberek, egyik a másik után :)
Gratula Gabinak is a besegítésért!
Mindjárt kész és hullámozhat tovább a tenger :))

Bernadett írta...

Gyonyoruek.:)
Ismert az egyszerre csinalok mindent mar megint...:)

Névtelen írta...

A hőségben különösen kihívás lehetett plasztikra hóembert hímezni! :) A megnyitóról sajnos lemaradtam egy rövid nyaralás miatt, pedig öröm lett volna találkozni az EMH-ból ismerősökkel. Ezért csak most válaszolok, és köszönöm, hogy az angyalkák összeállítását megosztottad!
Brigi

Dóra írta...

Néha engem is elkap ez a mindent csinálni szeretnék őrület. Én ilyenkor addig fokozódok, amíg végül semmit sem csinálok. Extra gáz!:-D

Nagyon cukik a hóemberek!

Bobalany írta...

Ági, pedig a narancssárga anyagra elkezdett minta nagyon szép és jópofa egyben! Hajra és folytasd azt is.