Blogarchívum

Translate

2013. szeptember 8., vasárnap

Ajtódísz --- koszorú kész !

Már a nagyja kész van, bár lehet, hogy a neheze még hátra van -- magyarázom ! Legalább ekkora koszorút kellene találnom valahol, hogy normálisan elhelyezhetőek legyenek, és ez elég nagy probléma, mert csütörtökön virágosoknál /piacon/ hobbi boltban és az Obiban kerestem, de csak akkorát találtam, ahová 4 fér rá. Így most egyenlőre csak ezen a levélfonaton fényképeztem. A hátoldalához egy másik anyagot választottam, mint eddig, és készítettem akasztót is a párnácskákra, hátha valami más felhasználásuk lesz? - koszorú hiányában. :-(

Most , ismét itt a nagy problémám, mi legyen a következő munka????? vagy csak folytassam, amiket eddig félretoltam, vagy válasszak újat !!!!! és milyet? halloweeneset,  -- még van 3 üres helyem az ablak felett , vagy már karácsonyit válasszak ?

7 megjegyzés:

Andulka írta...

Nem gondoltál arra, hogy te készíts koszorút? Sok helyen láttam olyat, hogy 3 féle az alkalomhoz/évszakhoz illő anyagból tetszőleges szélességben (pl. 10cm) hosszú csíkokat vágnak, azt összevarrják, kitömik, így kapnak 3 hosszú "hurkát" és azt összefonják,az elejét és a végét összekötik/varják a találkozáshoz pedig tesznek egy díszt, vagy szalagot. Így lesz egy fonott textil koszorúd, arra meg akár már gombostűkkel is fel tudod tűzni a kis díszeidet. Csak egy ötlet volt.

agnesordog írta...

Hú, ez tényleg jó 5-let.
/Valaha régen volt is ilyen karácsonyi koszorúm -- míg le nem lopták az ajtóról :-( /
Már papírmassét fontolgattam, de ez sokkal jobb, köszönöm :-))))

goblen írta...

Nagyon szépek lettek!
Szerintem folytass valamit. ;):D
Esetleg egy sellős mintát?

Mariska írta...

Mindegyik nagyon aranyos!
Én is a sellőre szavazok!

Névtelen írta...

Hű, de kellemes kérdések! Öröm lehet töprengeni rajta, egy olyan kincsesládával, olyan tartalékokkal, mint a Tiéd! :)) Megosztanád az olvasóiddal, hogy mik jöhetnek szóba? Szívesen szavazok, a magam részéről! :)
Brigi

Emese írta...

Nagyon szép lett az összes, alig várom, hogy élőben is lássam őket!
Én is vittem legalább fél tucat elkezdettet a nyaralásra magammal, aztán jöttek ahogy voltak vissza haza, így én azt mondom hogy ami nem megy nem kell erőltetni. Majd a sokadik új után is be lehet fejezni ami már félig kész... : )

Bobalany írta...

Ági, ez annyira összhangban van, hogy szuper! Életed egyik fő műve, gratulálok!