Blogarchívum

Translate

2016. május 19., csütörtök

Nem haladok

semmivel sem igazán, látványosan --- sajnos ! Lehet azért, mert sok mindent akarok egyszerre megcsinálni, és minden egyszerre zakatol a fejemben.
A csajokkal csak eddig haladtam :-(
A pulcsit megkötöttem először a vállrészén is tulipánokkal, de idétlenül lett az eltolódások miatt, bár a nyak kör közepe teljesen középre került, mégis a két oldalra nem egyforma helyre kerültek a virágok, és vagy a nyakkörbe, vagy az ujjába lógtak bele. Nem tetszett, és lebontottam, visszaszedegettem a szemeket, és így simára megkötöttem ---de sajnos ez sem tetszik !!!!! Itt most az a bajom, hogy szélesebbek lettek a csíkok, mert ugye rövidebbek a sorok ! Szóval áll a történet:-(
Azután beleugrottam a Nagyimintás tunika csoportba !!!! Azt a mintát próbálgattam napokig , illetve jártam körbe a várost a megfelelő fonalért ! -- amit meg sem találtam 

Talán ezt a formát lehetne még elkészíteni, hogy viselhető is legyen, majd ehhez kell valami fonalat találnom , ez egyenlőre csak minta próbálgatási stádiumban van.
Amikor összejártam a várost, nem csak a szép párizsi képet, de ezt a másik anyagot is találtam 
Ebből ágyneműt fogok varrni , de eddig még csak a kimosás, kivasalás stádiumáig jutottam el .
Azután kaptam egy kérést babatakaró készítésre is , itt is többszöri próbálgatás , minta, és fonal keresés után, tegnap ezzel a mintával kezdtem el.
Nekem már tetszik !
Ja, és vettem szabásmintát, az itthon lévő / évek alatt összevásárolt  / blúzanyagok feldolgozásához is . Tehát munka ezer van, és azt sem tudom melyikhez is fogjak ! 
Ja , és erröl már említést se tegyek ugye ---- mert ez csak egy vágyálom !!!!!




5 megjegyzés:

EL RINCON DE CHELO írta...

Unos trabajos muy variados y bonitos!!!

Adél írta...

Ági, a zöld nadrágnál nagyon eltér a világos zöld, DMC-nél nincs ekkora eltérés. Szerintem keress egy közelebbi árnylatot. Persze lehet élőben nem látszik ennyire erősen.

Rozy írta...

Húúúú, terved az van bőven, látom ezzel nem vagyok egyedül :-) Igen, ha ennyi sok mindenbe belekezdesz, nem haladhatsz gyorsan,de ha osszeszámolod akkor igenis látszik a sok munka. Mindent bele. Szerintem a pulcsinak semmi hibája nincs :-)

Palkó írta...

Sok szép terv... kitartás, csak egymás után, szépen sorban!
Szerintem a csíkos kötés gyönyörű!!!

Tüzes Beáta írta...

Mennyi minden! De jó olvasni, nézni.
A textil ritkán kaphatóan szép!
Pokoli vicces a hímzés. Nekem nagyon tetszik!