Blogarchívum

Translate

2018. augusztus 20., hétfő

Játszottam kicsit !

Sok évvel ezelőtt varrtam ezt a szívet először . De már akkor is nagyon tetszett, hát több variáció is született belőle akkor --- ezek itt



Sajnos, vagy szerencsére, másnak is nagyon tetszett, így nekem nem maradt belőle egy sem . Most a kezembe került a mintája , és gondoltam meglepem magam egy pár variációval. 
Míg a szíveket állítottam össze, azon merengtem, hogy milyen jó dolguk is van az Amerikában élőknek. Hisz nem elég, hogy rengeteg tervező mintáihoz tudnak hozzájutni, mert sok netes boltjuk van. Több színvonalas újságból válogathatnak, különleges hozzávalókhoz juthatnak hozzá, de még készre készítő műhelyek is rendelkezésükre állnak. Nem maguknak kell szuper ügyesnek lenniük, hat- nyolc féle összeállítási módszert ismerve, mindhez tartozó anyaggal rendelkezniük , hanem elküldik egy befejező műhelybe a kész himzést, és készre alkotva kapják vissza -- persze nyilván jó pénz ellenében.  De mind ez csak töredéke biztos az alapanyagok árának, és a kínszenvedés rész sem az övék, mire sikerül egy-egy díszt befejezett állapotba hozniuk. 
Valamikor régen láttam orosz lányoknál ehhez hasonló próbálkozást, csak ott mindegyik himzést egy másik ember készítette. Egyikőjük tervezett egy mintát , és lehet az volt a feltétel, hogy a saját izlése szerinti színnel, színekkel varrja ki mindenki . Egészen érdekes variációk keletkeztek , és akkor gondoltam rá , hogy ki fogom próbálni valamikor , és ez most volt :-)

6 megjegyzés:

Mariska írta...

Nagyon szépek!

Vera írta...

Ugyan azt a mintát többször is kihímezni, külön kihívás!Szuperek lettek!

Tüzes Beáta írta...

Nagyon szépek!
Szerintem az alkotás folyamata az igazi jó játék.

Leki-Rita írta...

Ugyanaz a minta és mégis mennyire más hangulata van a színek miatt.

EL RINCON DE CHELO írta...

Que bonitos corazones!!!

Mari paz írta...

Are very hice world I love