Blogarchívum

Translate

2019. április 17., szerda

Még nyuszi, de már nem húsvéti !

Biztos többen emlékeztek, hogy évekkel ezelőtt egy várandós kismama kérte segítségünket falvédőhöz, születendő kisbabája számára .  Akkor én is hímeztem, és elraktároztam az 5-letet. Volt egy gondolatom, nem tudom, ismeritek-e a Woodland csapatot --Őket . Azt gondoltam, aranyos lehetne ezekből az állatkákból készíteni egy falvédőt . Egy nyulacskához kezdtem hozzá . Aidát választottam, mikor megláttam, milyen pici minták is valójában .

Mikor elkészültem, csak nézegettem, nézegettem , majd megállapítottam, nem rossz , de azt hiszem én tudok ettől szebbet is  készíteni . Kotorásztam,kotorásztam mert emlékeztem, nem varrtam meg régen a cicámnak az összes somebunny készletet, amiket összevásároltam . És alig egy hét alatt összedobtam az elsőt ! :-) :-) :-) 
Amikor hozzá kezdtem tervezni , mely képeket is szeretném megvarrni, még nem tudtam, kisfiúnak, vagy kislánynak készítem . Ezért úgy válogattam össze, hogy legyen lány, és fiú is a képeken . Ezt a mintát tükröztem, mert a képeknek befelé kell mindíg nézniük , és ez lesz a jobb szélső . Középre egy olyat választottam, ahol mindketten rajta lesznek, és a bal szélére egy lányt teszek . De majd csak a húsvéti készülődés , sütés főzés után állok neki a varrásnak. 
Most elköszönök, és hagyom, hogy fúrdalja az oldalatokat a kíváncsiság melyik lesz a következő :-)
Kellemes Húsvétot !



4 megjegyzés:

Rozy írta...

Csodálom a gyönyörű, precíz munkádat, a tökéletes x-eket, az ötleteidet és a gyorsaságodat. Tartalmas életet élsz, az biztos :-) És igen, kíváncsian várom a folytatást ;-)

JuciKa írta...

Édesek! Kívánok izgalmas húsvéti készülődét és ahogy felénk mondják, sok locsolkodót! Következő mintát pedig továbbra is szeretettel várom :)

Tüzes Beáta írta...

Tündériek.
Kellemes Ünnepeket!

Cat írta...

Cuki lett! :-)
Áldott húsvéti ünnepeket! :-)