Blogarchívum

Translate

2019. június 26., szerda

Takaró

Elértem a takaró teljes szélességét -- ez a két círmosan horgolt oldal -- míg az aljához és a tetejéhez hozzáhorgoltam a két barna csíkot . Innentől csak ezekhez a részekhez horgolok . Azt hiszem, minden sornál el kell majd vágnom a fonalat, hogy csak a színén horgoljak , ez egyenlőre még aggaszt, és már csak fehér és barna fonalam van , 2-2 motring és egy egész kicsike cirmos , és sajnos amit lehet kapni most, az már másik festés, és nincs benne alma és türkizzöld -- inkább tengerkékek , és azt nem vettem meg .
Kicsit csalóka ez a kép , mert itt inkább az látszódik, mintha szélesebb lenne, nem pedig hosszabb, mint ahogy a valóságban van . Nem tudtam nagyon méregetni , mert egy érdeklődő készült a jobb sarokban elfoglalni , és ezt nem engedhettem meg :-) nekem kellett a gyorsabbnak lennem :-) 
Sikerült :-) :-) :-)

5 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon klasssssz!Ügyes vagy!Mennyivel könnyebb, új tervezett takarót horgolni...és nem mardék,igazi maradék, és használt fonalból, plusz ami színek fellelhetők...A tapintásról nem is beszélve!
A videót sem találom, amiről írtam, előbbi bejegyzésben...nem vagyok elégedett, ahogy látom a tiedet,...
Ági gratulálok a takarodhoz!!!

agnesordog írta...

Én is sokat nézelődtem összeállítás ügyében ! Legjobban ez az utolsó sorban összehorgolom a már kész kockával -- nyerte el a tetszésemet . Itt egy szép láncszemsor lesz a tetején és ahogy növekszik, szépen kisímul, nem marad úgy felpúposodva , mint mikor horgolom. Nekem ez bevált . Majd a következő takarómat nézdd meg, amikor előhalászok mindenféle, múlt századból maradt fonalakat :-) Az biztos a Tiéd testvére lesz : -)

Tüzes Beáta írta...

Jó lesz ez, jöhetnek a hűvös napok.

Mari paz írta...

Muy bonita y práctica para cuando esté frío.un beso

EL RINCON DE CHELO írta...

Precioso trabajo y que laborioso!!