Blogarchívum

Translate

2019. július 7., vasárnap

Változatok egy témára !

Valamikor augusztusban lesz a Fiam esküvője , és gondoltam, készítek gyűrűpárnát erre a jeles eseményre . Nem beszéltem a Menyemmel, milyet szeretne , vagy szeretne -e egyáltalán , de én azért készültem .
Az első ez a picike lett  10x10 cm  -- aranyosnak találtam, hogy borítékolt a szerelmük -- persze a feliratokat lehagytam , és mivel már készítéskor is kicsinek véltem, így rávarrtam a gyűrűket .                                                                    Emléknek így is jó lesz :-)
Ekkor elkezdtem a netet bújni , milyen is egy gyűrűpárna ?! 
Egyszerű is , mutatós is , de azért romantikus is legyen . Ezt alkottam . Ez halvány tejeskávé színű, hogy mutasson rajta az egyszálas fehér . 16x16 cm a mérete . 
Majd ismét találtam egy másik ötletet.  Csak a dátum legyen a fehér alapon  és a 2 gyűrű a szív két felében legyen felkötve . 
a dátumot csak úgy menet közben találtam ki , de azt hiszem egy öltésnyivel elméreteztem :-(
Kíváncsi leszek tetszik-e nekik valamelyik változat . A héten majd jönnek , és kiderül. Nagyon nehéz minden, mert messze élünk egymástól , csak egyszer találkozunk havonta , mikor a Fiam itthon van , és ez sajnos nem sokára még ritkábbá válik, hisz külföldön fognak élni az esküvő után . 

6 megjegyzés:

Palkó írta...

Ha én választhatnék, a középsőre szavaznék :)
Valamelyik biztos tetszeni fog - mind szép, mind más.
Nekem is külföldön él a lányom, meg kellett szoknom az évi 2, max. 3 találkozást... :(

Vera írta...

Nekem is a fehér jobban tetszik..
Nem lehet könnyű egy szülőnek sem... hogy a gyerekek kint élnek valahol külföldön, és évente2-3 találkozás van!

JuciKa írta...

Szépeket hímeztél, én nem tudok választani, de ez a fiatal pár dolga. Bizony nagyon rossz mikor a gyerekek külföldön élik az életüket, ettől már csak az szomorúbb mikor kint születik az unoka :(

agnesordog írta...

Ne is mond Juci ! Pont ez történik nálunk is . A tavasszal vett házat most teszi rendbe a Fiam a családjának Németországban .

EL RINCON DE CHELO írta...

Preciosos detalles!!

Tüzes Beáta írta...

Nekem a fehér tetszik nagyon!