Blogarchívum

Translate

2019. október 29., kedd

Adventi kalendárium

a Dédunokáimnak készült ! Már csak az apró tasakokat kell megvásárolnom, amiket a gombokra akasztunk , bennük a kis apró ajándékokkal , hogy teljes legyen .

Amikor a januári / angol Cross stitcher 339 /újságban megjelent a " Télapó a rénszarvasaival " minta , egyből tudtam, hogy ezt nekem el kell készítenem a Fiúknak .  Év közben is gondoltam rá, mert Szlovákiában járva, vettem hozzájuk a keretet , szép pirosat. Mert az újságban abban van keretezve .
Csak az anyag válogatáskor hiba csúszott a gépezetbe , mert mikor megláttam ezt az anyagot, megörültem, mondván mennyire szerettem régen erre az anyagra varrni , most jó lesz újra. Csak hogy a Lindák 27 countos anyagok, így már biztos nem fér bele a keretbe :-(  Nem baj, majd képkeretbe tetetem , volt a következő gondolat . De ahogy szaporodtak a szarvasok, úgy jött újabb, és újabb ötletem .  Már tavaly is felmerült az adventi kalendárium szükségessége, de mindig, mikor újabb és újabb került a szemünk elé , jött az újabb gond, hová, hogyan legyen elcsomagolva egész évre, hogy ne sérüljön, be lehessen csomagolni  egyszerűen , és kevés helyet foglaljon . Nos azt hiszem, ez a mostani elég sok kitételnek felel meg . Használat után összecsavarható, még a pálcákat sem kell kivenni belőle , kevés helyet foglal el a szekrény aljában , tetején egy papírba becsavarva sem károsodik .  Remélem, több évig fog jó szolgálatot tenni . 
Rákerestem a neten a szarvasok neveire, mert nem akartam az angolt használni , és egy klassz oldalt találtam, ahol minden szarvasról van egy pár mondatos történet is .  Gondolom naponta kell majd Apukának olvasnia esténként , mert bár kicsik még, de nagyon szeretik az esti mesét Apától :- )

6 megjegyzés:

Palkó írta...

Ez a kép nagyon-nagyon-nagyon... bájos! :)
És szuper a kivitelezés is, nagyon tetszik!

JuciKa írta...

Nagyon jó lett, magába a minta is édes a kivitelezés pedig szuper!

Vera írta...

Nagyon aranyos lett!

Fáni írta...

Nagyon szuper lett :)

Névtelen írta...

Ezt jól kitaláltad, Ági! Tökéletesen megfelel a raktározhatóságtól kezdve a remek kivitelezésen át a Walt Disney-szerű mesevilágig mindennek. Sok örömet benne a piciknek!
Brigi

Mari paz írta...

Muy bonito me encanta como te quedó ese trabajo.un beso