Blogarchívum

Translate

2021. október 11., hétfő

Sok mindent csinálok egyszerre

Alapból a baglyot kellene csinálnom, de ha túl sötét van, vagy csak nem látom rendesen ezt az aprószemű anyagot, akkor valami másba fogok .
Készült a karácsonyi koszorúm , és hozzá szerkesztettem betűket ,/ vagy 4 változat volt / mert a facén nem hagytak békén vele , hogy mi is ez a lyukas izé ? ! hát teljesen készre csináltam .
Minden évszakra szeretek valami ujat alkotni , de most az idő hiánya és a sok minden ami egyszerre szeretne elkészülni , de csak 2 kezem van -- miatt most őszre, Halloweenre egy filc koszorút választottam . Ugyan ez is nagyon munkás , de sikerült a Lányomat haza csalogatnom, hogy fundáljuk ki közösen, milyen is legyen , és rajzolja is meg nekem .
Persze, még ez sincs kész, csak csinálgatom , mindíg varrok egy kis flittert valahová , és még az alapjára is kell sok sok lilát varrnom a figurák közé ! De már látható nagy vonalakban, mi is akar majd lenni. Persze mindjárt kettőt kell készítenem, mert az Unokám is beleszeretett. Elég volt ránéznie, és tudta, hogy Ő is tudná használni. Más években -- míg nem voltak gyerekei -- hétvégéken körbe ültük az asztalt , és mindenki alkotta a sajátját, magának, és ajándékba a barátoknak is . De a Fiúk még túl kicsik ahhoz, hogy ezt meg lehessen velük rendezni , így majd a nagyi elkészíti az övéket is . Aztán megvettem Durene Jones legújabb karácsonyi díszeit is
persze ehhez is össze keresgéltem az anyagokat , fonalakat , és vasárnap délután ennek is nekikezdtem. Nagyon kíváncsi vagyok, sikerül-e nekem is ilyenre csinálni a díszeket . A hátoldalán egy nagy hópehely van hímezve. Egyenlőre csak az egér lába alatti kék izé van megvarrva , így nem érdemes még mutatni. 4 dísz van, így jut minden barátnőmnek karácsonyi ajándéknak.

4 megjegyzés:

Fáni írta...

A koszorúd gyönyörű lett, nem tudom mertem volna e vállalkozni rá.
A karácsonyi díszed ötlete nagyon tetszik. Mit gondolsz a befejezés ötletét természetesen más mintával vihetem? Nem törvénybe ütköző?

agnesordog írta...

Köszönöm a dícséretet Fáni . Pont abban találtam kihívást, hogy ilyenre készítsem a koszorút , és szerencsére sikerült is , mégha nehezen is :-) A befejezés ötletét nyugodtan felhasználhatod , bár azt hiszem azt is kihívás lesz ilyen szép, finom munkára készíteni , legalább is én ettől tartok magamban .

Tüzes Beáta írta...

Tündériek és profik a munkáid! Naná, hogy ötletelést kíván minden egyes darab. A karácsonyi koszorú nagyon jó lett!

Vera írta...

Tündéri ez a kisegeres, befejezés is szuper..A koszorúról meg nem is beszélve! gyönyörűséges...A másik koszorú is jó, szereted a filces dolgokat, nekem valahogy kiesik... ha elkezdeném, annyi minden kell ehez is..
A bagoly meg egyszer csak elkészül.