Blogarchívum

Translate

2021. november 23., kedd

Következő Mikulás

Nagyon vártam a következő darabját a Mikulásos varrásnak. Olyan jól sikerült a tervező választása , hogy az a soron következő, ami nagyon tetszett nekem . Mindjárt szimultánnal indítottam
Az első anyag a 14 countos csillámos Aida , a másodikhoz hópehely mintás 32 countos vásznat választottam, és a legérdekesebb egy halványzöld 28 countos Zweigart vászonra esett a választásom . Az első, 5-6 jellel még boldogultam mind a három mintán, de olyan szereteágazó és olyan nagy figyelmet igényelt egy varrása is, hogy csak a zöldet folytattam . Elképzeltem, milyen jól fog mutatni a sok zöld , és piros majd ezen az anyagon . Kicsit , most is kellett változtatnom, mert az ágak végén a karácsonyfán a nagyon világos zöld , belemosódott az anyagomba, így hát azt fehérre cseréltem . Nagyon jó ötletnek bizonyult, most olyan, mintha havas lenne az ágak vége .
Azt tervezem, hogy ez a karácsonyi banner lesz a Lányom, és menyem ajándéka idén . Szöveget még kell majd találnom hozzájuk , de az ráér később is. Most az a fontos, hogy kész legyen időre .Kicsit akadályozó tényező volt , hogy a Férjem is, és én is sikeresen megfázítottuk magunkat, külön külön helyen .
Elég nehéz csöpögő orral hímezni , de a határidő az határidő . Tegnap jól belehúztam , és ma már a kontúrozásnál tartok
Persze, még ki kell találnom, miből, hogyan legyen a díszek , gyöngyök között a zsinór, mert azt is megváltoztatom .

Nincsenek megjegyzések: