Blogarchívum

Translate

2021. december 5., vasárnap

Pár munkám befejezésre került

Biztos emlékeztek a nyáron készített virágos dobozaimra , amik óvó-és bölcsis néniknek készültek . Most újra jöhetett ez a variáció, hisz mindenkinek más lett a gondozója .
Kellett volna még 3 doboz , de elmaradtam velük, mert későn kaptam észbe . Így a Dédikéimhez 2 himzett és 2 konyakmeggyes doboz került , mert pénteken leszállítottuk a Mikulás ajándékokat , mert kicsit még mindíg köhögősek vagyunk , ezért nem tudtunk személyesen ott lenni. A legkisebb unokánk a hétvégén jön hozzánk egy kis családi , baráti találkozóra , így az Ő ovijába még sikerült elkészítenem a csokisdobozra is a himzést .
Pont 3 évvel maradtam el a születési értesítővel is , holnap mosás vasalás és kedden irány a keretezőhöz.
Amilyen kín keservvel készült , olyan ronda is lett. De már annyit bontottam rajta, mint az eltelet 17 év alatt. A gyerek feje rémisztő , de nem tudom mit csináljak vele , így marad . Ugyan a jövő évben kapok még kettő dédunokát , de bezengtem, hogy kín keserveset többé nem varrok -- csak szerelemhimzéseset. Készre alakítottam a legutóbb varrt Mikulást is
Most már nincs több kötelezőm , már a saját ütememben, a saját örömömre varrok, dekorgumi csudaságokat alkotok , vagy pihenek ezután az év hátralévő részében . Kellemes adventi napokat kívánok MINDENKINEK !

2 megjegyzés:

Rita írta...

Klasszak a hímzéseid!

Ne búsulj, a babák feje általában el van deformálódva, amikor megszületnek.:)

Tüzes Beáta írta...

Sok mindent készítettél. Sokat dolgoztál és minden nagyon szép lett!