Blogarchívum

Translate

2011. július 11., hétfő

Kötögető , bökögető

Kinek jut eszébe 38 fokos hőségben kötni ? Persze, nekem !!! Nem hagyott nyugodni a szép új szerzeményem !
Barkáék Limonádéja !  Még csütörtökön rendes voltam, és horgoltam, de pénteken muszáj volt valamit kezdenem ezzel a csodával. Gondoltam egy nagyot, és lementem a kertbe, kötni.





Hiába van óriási hőség, ott mozdul időröl időre a levegő, és lehet nyugodtan kötögetni. Csicseregnek a madarak, jönnek Emese képéről a lepkék megnézni, mit is kötögetek, bár a fénykép arról nem sikerült, így csak a szomszéd virágján sikerült megörökíteni.

Teljesen olyan volt az érzésem, mintha nyaralni lennénk. A tenger zúgása helyett a szomszéd kicsikéje sírt kitartóan, de mivel élénk fantáziával áldott meg az ég, így ez nem zavart különösebben.  És sörök kortyolása helyett beértem a szóda vizzel.

Egész délelőtt, háborítatlan nyugalomban tudok dolgozni lent, mert csak délután veszik birtokba a gyerekek a kertet. Már mindjárt kezdem a karkivágásnál a fogyasztást a hátán, és még mindíg van 1 motringból .bár ez nem csoda, hisz 10 dekás egy motring.
Na majd folytatom a beszámolót, ha elkészült a nagy mű !
Szép hetet mindenkinek !

4 megjegyzés:

Emese írta...

De jó neked a kertben a fa árnyékában ! És mi szépet kötögetsz?
Ez a virág a lepkével olyan mint a harmadik TheaG minta a sorozatból, máris kedvet kaptam hozzá :)

Newsee írta...

Bevallom kötni most nekem sem jutna eszembe, de horgolok kisebbeket. Nagy kíváncsisággal várom már a kész pulóvert ebből a szép fonalból!

goblen írta...

Szép helyet találtál. :) Kíváncsi vagyok én is a művedre.

Ági írta...

Gyönyörűek a darabjaid :-)) És csodás a kerted is. Nálunk már kiégett az összes fű, így csak a nagy kopárság van :-(
Ági