Blogarchívum

Translate

2016. október 10., hétfő

A hétvége termése !

Szombaton a Kacskaringó fonal fesztiválon voltunk a Barátnőimmel. Nagyon kellemes időben, jót sétikáltunk, utána még ellátogattunk az Allee Meseboltba is .  Igazi , kényeztetős , feltöltődős nap volt :-)))
Megcsodáltuk, megfogdostuk a netről már ismert "ismerőseink " szebbnél szebb, puhább, különleges fonalait, böngésztünk könyvek között , és beszélgettünk , beszélgettünk , vásároltunk . Legtöbbet egy csodás kerámiákat készítő Hölgytől .
Sajnos fényképek nem készültek -- egyikünk sincs ilyen vénával megáldva , amit ilyenkor nagyon sajnálok . :-(  Én nagyon visszafogottan -- nézelődtem -- de egy csodás fonalnak és a hozzátartozó tűnek azért velem kellett jönnie .
Igaz a tervemben egy egy pár egyujjas kesztyű szerepelt az Unokámnak, de sehogy nem boldogultam a leírással a magazinból . Ha sikerült a megfelelő módon a szemeket lekötnöm, a csavarásnál szaladt le a 4 tűről --- 4 próbálkozás után feladtam , és magamnak készítettem egy fülmelegítőt , a régi már nagyon öreg, és agyonmosott. A maradékból egy sálat szeretnék még készíteni magamnak, hátha azzal jobban boldogulok a magazinból. Még maradt időm a legújabb szerzemény karácsonyos Madame Chantilly-s karácsonyi fényképbe is beleböknöm . Nem lesz egyszerű olyanra varrni, mint a borítólapon lévő kép, mert teljesen összevissza van a kulcsa, mintha egy másik képhez tartozna . Jó formán semmit nem olyanra varrok, mint ahogy a leírásban szerepel , hisz azt szeretném, ha erre hasonlítana . 
Most megyek varrni -- varrógéppel mert ott is valami készülődik :-) 
Szép napot ! 

4 megjegyzés:

Tüzes Beáta írta...

A kötéshez nem tudok hozzászólni, de!
Nagyon nagyon aranyos a hímzett kép, mutasd minden részletét!

EL RINCON DE CHELO írta...

Que preciosos trabajos!!!!

Vera írta...

Micsoda jó kis fonalad van...
körkötőtűvel kesztyű? és hogy megy? én csak 5 tűvel tudtam kötni... Igaz ez egy sündisznó igy, de csak szorosan lehet kötni, mert kicsúszik mindig valamelyik tű... Meg lehet szokni... de mulatságos is, meg bosszantó is...
Himzésed nagyon aranyos, mindig olyan jó kis mintát találsz...
hogy állsz a takaróval?

agnesordog írta...

Sajnos én csak egy félét tudok egyszerre csinálni , és hogy megérkezett a kedvenc- szokásos téli családi képem -- így minden marad, és csak ez halad most .