Blogarchívum

Translate

2016. október 14., péntek

Megüt a guta !

Ilyet még sose tapasztaltam !!!! A mintaíven fele hiányzik a motívumoknak !!!!!
Azt már rögtön észre vettem, hogy valami nem stimmel a kulcsnál, hisz a jegesmedve fehér és a kulcs szerint egy öltés fehér sincs benne , ezért mondtam, én majd olyanra himzem, ami nekem tetszik .
Eddig csak a mintát nézegettem minden munkámnál, a borítóképet csak annyi ideig, hogy nekem is lesz ilyen szépem !!!!!!  Most meg varrok mint süket, vak ló és csodálkozom -- hú, de jó már mindjárt kész a kabátja a Mikinek , de mi ez a pár zöld öltés ?  Kiderül már fél napja a sálat kellett volna hímeznem, ha oda lett volna írva !!!!!!!!! Sőt a kabát újján prém szegély sincs az én mintámon !!!!!!!
Ja, a medve feje, színe sem olyan , a Mikinek itt van szája , a kész képen nincs , ott 3 gomb van, a rajzon csak kettő !!!!!! A rénszarvas sálján a pompom nem piros, hanem fehér  ------ WoWWWWWWWWWWWW Most fejthetek a mikor olyan jól sikerült az általam választott színátmenetes fonallal elkészítenem a Miki kabátját , hogy nem lett csíkos !!! Most fejthetem ki az egészet WOÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ !!!!
 Ilyenkor az elpocsékolt időt sajnálom jobban, bár a fonal sem 20 forintos !

Lehet, ez nem is chart volt, hanem találós kérdés játék --- hány eltérést fedezel fel a kivarrt kép és a mintaív között ---- én hülye + ebből akartam varrni !!!!! 
Most drága Nagyikám jut eszembe , aki mindíg szeretett horgolni , és a keresztrejtvényt horgolta le egyszer , és a végén állapította meg, hogy ez semmit nem ábrázol , minek terveznek ilyet ?! 
Nos, most én is így vagyok !!!! 

2 megjegyzés:

Jucus írta...

Hát, én még ilyet nem is hallottam! Honnan rendelted? Megreklamálni, Hiszen ha látják, el kell ismerjék, hogy ez nincs rendjén!

Vera írta...

Meg lehet reklamálni?Dühítő lehet!!!