Blogarchívum

Translate

2017. december 22., péntek

Véghajrában

de azért ez nem fedi a valóságot, inkább úgy volna helyes, hogy minden percet kihasználok, míg kel a beigli tészta , sül a mézes süti a kókusz kockáknak, addig festek egy kicsit,



vagy leülök horgolni . Az utolsó magazinból a Mandala kendőt . A fonallal tegnap megleptem magam , csak mert annyira szép színű, finom puha , hogy nem lehetett ott hagyni az üzletben .  A fénykép most sem adja vissza a szinét , hisz a közepénél aranybarna , az megy át barnába, majd zöldbe és lesz mély bordó .

A mosógép és a szárító is dolgozik , a kocsonya újabb adagját tegnap megfőztük. Estére mindennek kész kell lennie, mert holnap Dédikéhez megyünk karácsonyozni , hogy még a karácsonyfa felállítása előtt átadhassuk a nekik készült terítőt , és az ajándékainkat.

Jó lenne , ha a fa alá kerülhetne .
Igazságosan a hímzésemen kellene dolgozni, hogy kész legyen vasárnap estére , de ezt nem szeretem 5-8 percenként letenni, felkapni , de egy fél sort lehet horgolni :-)

Azután már csak az ebéd főzések, és a karácsonyfa díszítés marad hátra -- azután lehet pihenni, lazítani , és majd belebökni az új képembe :-) 
Kellemes készülődést kívánok Mindenkinek.

4 megjegyzés:

EL RINCON DE CHELO írta...

Preciosos trabajos, FELIZ NAVIDAD!!!!

Mari paz írta...

Are very nice kiss Merry Christmas

Palkó írta...

Áldott, békés, szép Karácsonyt kívánok!
Remélem, elkészültél mindennel, amivel nem, jó lesz jövőre! :)
A hóemberes "faalávaló" szuper!

Névtelen írta...

Elismeréssel a sok elkészült és készülőben lévő szépségért: vidám ünnepeket kívánok! :)
Brigi