Blogarchívum

Translate

2018. július 2., hétfő

Haladásom a terítővel

Most látom csak, milyen sokat is haladtam 1 hét alatt , hisz már a 3/4 része kész van :-) Ez a ma esti állapot . Nem minden nap veszem le a rámát , így nem látszódik az egész, hogy mennyire gyönyörű is valójában ! :-) Vagy csak én gondolom annak . ?
Ez a szombat esti állapot , itt még nem értem el a felezőpontot . Jó volna befejeznem a hét végére mert van új tervem :-) Egy zokni a Dédikémnek 
Élvezzétek ki az elfogadható időt, mert állítólag a hét végére újra kánikula lesz .:-(
Szép hetet kívánok ! 

7 megjegyzés:

Dóra írta...

Na épp tegnap írtam az előző bejegyzéshez, hogy de jól haladsz, ma meg már mutatod a terítő 3/4-ét.
Szerintem is gyönyörű, nem vagy elfogult sem a színével, sem a mintával:-DD És persze nem utolsó sorban a kivitelezés is nagyon szép! (mint mindig)

Vera írta...

Elképesztő tempóban haladsz...És olyan gyönyörű színek, vonzza az ember szemét...Persze aki profi...Mindig megcsodálom a hímzéseidet...
Itt is a meleg!!!Vigyázzzz magadra!

Edit írta...

Marjolein Bastin (Lanarte) mintákkal egyszerűen nem lehet melléfogni. Ennek a terítőnek a színei nagyon szépek, megnyugtató ránézni is. Nagyon gyorsan hímzed, látszik, hogy az alapanyag is jó minőségű, amire öröm dolgozni.

Névtelen írta...

Ez a minta és a kivitelezése is egyszerűen gyönyörű! Az anyagválasztástól kezdve minden. Téged az összes komolyabban keresztszemező ismer az álomszép munkáidról, ahogy a baráti körötök tagjait. :)
A karácsonyi zokni ötlete milyen kedves és vidám! A kis Dédikéd majd örömmel kutatja az ajándékait benne. :) Talán Dimensions lehet a kidolgozottsága alapján? Igazán cuki minta!
Brigi

agnesordog írta...

Köszönöm szépen a kedves, dícsérő szavakat :-) Egész elállt a szavam olvasás közben, jól esik, ha ez a véleményetek ! Én csak egyszerűen igyekszem szépre készíteni amihez hozzáfogok :-)
De az igazi érdem, most is a TERVEZŐÉ, mint máskor is :-)

Tüzes Beáta írta...

Ez bizony gyönyörű, nem csak Te látod annak.
Nagyon aranyos a csizmácska is.

EL RINCON DE CHELO írta...

Unos preciosos bordados!!