Blogarchívum

Translate

2019. január 5., szombat

Kifogott rajtam

egy készlet :-(  Sose gondoltam volna, hogy van , lehet ilyen --- de van !!!!! Hiába kaptam ajándékba a barátnőimtől , mert nagyon tetszett . Már vagy 4x duráltam neki magam, hogy béke van, csak egyik x-et a másik után , de megint elhajítottam !!!!!!!!

és most már azt hiszem végleg !  Én ebből a kiszinezett füzetből képtelen vagyok dolgozni  :-( 



Már más orosz tervező által készített képnél is tapasztaltam, hogy 25 színből áll, de 58 jelet kell figyelni , és az összefogott színek több mint az egyszínű, de kékkel van jelölve amit szürkével kell varrni , szürkével amit kék cérnával , és 3 szemenként más színnel kell összefogni , a hátoldala már mint egy szőttes olyan -- én ezt így képtelen vagyok csinálni , és ráadásul 16-os Aidán --- miért is nem cseréltem le ?  Bár ezen a problémán az sem segítene !!!! Már vagy 4x bontom ki az egész környéket, mire megtalálom, hogy biztos jól van varrva !!!! A rózsaszín jel fehéret fogj össze barnával, a kék jel barnát fogj a fehérhez _--- WOOOOOOOUUUUUUUU nem akarom tovább varrni , ez egy kész horror , nem szórakoztató elfoglaltság !  Már idegileg vegetatív vagyok !!!!
Szépen összecsomagolom és a legmélyebb szekrényaljába elásom !!!!!


És most szépen megnyugszom-- kártyázom kicsit , és a kinyomtatott toronnyi papírból előveszek egy SZÉP mintát ! 

5 megjegyzés:

Tündérke írta...

Orosz mintát varrtam már többet is, összefogott színekkel és különféle öltésekkel tarkítva, de azok vagy fekete-fehér minták voltak, vagy kevés színből álltak.
Ez a készlet első ránézésre nekem is tetszett, de ez a minta tényleg horror, teljesen megértelek! :(

Tüzes Beáta írta...

Én is megértelek. Ha nincs benne öröm akkor el kell halasztani, vagy elfelejteni.
Legutóbbi orosz képem ( a kóci tündér) is nagyon melós volt. Túlzottan.

Névtelen írta...

Szia!Sajnálom, hogy csalódtál a készletben,én könnyen készítettem, csak a kontúrozásnál mérgelődtem, de az megszokott.:)
Koska Mónika

Yola írta...

Próbáld meg fénymásolóval felnagyítani, (fekete fehérben, akkor talán nem fog annyira zavarni az eltérő jelölés és fonal szín. Amikor a sziámi macsekot varrtam, az összes 2 színből összefogott fonalat előre elkészítettem és egy kis kemény papírra a jelet rárajzolva, egész jól lehetett használni, igaz több mint 100 tű volt használatban.

Vera írta...

Tudom milyen méreg...Én egy nagy festett anyagra hímeztem igy...A sárga szín az anyagon fekete szint jelölt,például,Minden szín más színt jelölt ,a mintaíven jelek és alul az anyagon külön számozva voltak a színek...A minta ív fényes volt... szenvedtem de megcsináltam...
Szép minta, majd egyszer mikor pihentebb leszel befejezed...