Blogarchívum

Translate

2019. szeptember 21., szombat

Lehet, hogy buldog vagyok ?

Mert képtelen vagyok elengedni ezt a horgolt takaró ötletet ?  Feltúrtam, minden dobozomat , mert emlékeztem, hogy vannak -- voltak nekem leheletvékony selymes szálú fonalaim eldugdosva . Most pont épp ilyenre lenne szükségem , mert vettem még a télen gurigás fonalat a facén egy csoportban. Az volt a kiírásban, hogy műszálas és pamut kevert szál .

   Hiába mondtam az eladónak, hogy remélem azonos minőségűek a gurigák, mert egymás mellé szeretném felhasználni -- nem volt olyan gerinces, hogy azt mondja,  -- amiket választottam azok nem, DE keres nekem egyformát  --- így mind a három más összetételű, sőt, még más vastagságú is . Ehhez próbáltam elsőre az itthon található 100 % műanyag fonalam hozzá tenni és katasztrófa lett, mint láthattátok .

   Most itt tartok , mert képtelen voltam elengedni,a takaró gondolatát . Nekem muszáj ezeket felhasználni , hisz már takaróhoz vásároltam őket .                 


Ezeket a színeket találtam még hozzájuk -- talán , remélem nem nagyon vad színek . De ha mégis , hát  "az enyémek , még ha zöld is, savanyú is kicsit " / ahogy már Pelikán elvtárs is megmondta , a Tanú című filmben /  - de a lábamat melegen fogják tartani himzés közben -- majd egyszer.

5 megjegyzés:

Mari paz írta...

Va quedando muy bonita original y alegre con el verde.un beso

Palkó írta...

Tök jó lesz! :)
Ne is engedd el - úgysem hagyna nyugodni! Ismerem az ilyen gondolatokat :)

Fáni írta...

A kis ördög úgy is mindig ott motoszkálna Benned, hogy na mi van, még sem fejezed be? Ne hagyd magad :)jó lesz .

Vera írta...

Nehezen, vagy nem is tud az ember szabadulni a nagy tervétől..A kicsit vastagabb fonal, majd ki egyenliti a vékonyabbat, amikor kész lesz, és használod...Egymáshoz igazodnak!

Rita írta...

Nagyon szuper!