Blogarchívum

Translate

2010. június 28., hétfő

Babatakaró !?

Óriási gondban vagyok ! Tudjátok, Uncsim fog születni az ösz folyamán , akkor nagyi nekiindul, lesz babatakaró !!! A tervezők, pont rám gondoltak, a júniusi kedvenc újságomban küldtek is egyet.
Nagyon megörültem, tiritarka színű, maci, tökéletes, hisz még nem tudtuk milyen nemű ! Anyag beszerzés, rendelés. Megbeszéltük a Barátnőimmel, ki mit rendel, mikor Adél szeme felcsillan, nem is kell rendelnem, neki van egy felesleges darabja! Örültem, mint majom a farkának, Már kezdhetem is ! Kinyomtattam a mintát, fonalaim mind vannak éljen , kezdjük . Na de még se, mert az anyagon  4x 3 kocka van . Függőlegesen van 4, vizszintesen 3 , akkor most hová is kellene varrnom?
A takaró mérete 94x66  cm  rojttal együtt. ismételjem meg a mintát 2x vagy válasszak valami 12 mintásat?

Például ezt?  Van még másik 6 kép, csak arról nincs így egyben képem.Én inkább erre hajlanék, mert ismételni elég borzasztó . Elég nagy ló öltések lesznek, mert ritka szövésű az alapanyag, lehetne 3 szálával varrni!?                Tőkéletesen tanácstalan vagyok !!!! Bár lehet, csak bele kellene böknöm, és csak úgy száguldana a tűm !?

5 megjegyzés:

Bernadette írta...

Nelson Vagy Somebunny. Mindkettő nagyon édi. Nelson mintáját nem ismerem. 3 szállal is szépen mutat? Belefér a négyzeteidbe? Nem várod meg amíg kiderül a neme? Úgy azért könnyebb lenne.Talán a Stoney Creek mintákban is érdemes lenne kotorászni. Azokban is szoktak klasszikusan szép babatakarók lenni.

Ildibildi írta...

Én a Nelsont választanám.

Huligánlány írta...

És mi lenne, ha úgy ismételnéd a mintákat, hogy néhány színt megcserélnél? Akkor ugyanolyan is lenne, meg nem is...
Cili

Emese írta...

Ági, sztem a macik egyszerűbbek az afgánra - én biztos maradnék az eredeti tervnél. Cili javaslatával egyetértésben kicsit variálnám a színeket, hogy tényleg ne legyen 2 teljesen uolyan. 1x1-be tervezed hímezni a kockát, ugye? Lehet, hogy elég a 2 szállal - lehet elfér a 3 akár a 4 is.. próbáld ki, az a tuti. És aztán ahány szállal neked tetszik a legjobban a mellett dönts :)
A Nelson is nagyon szépséges, csak sokkal aprólékosabb finomabb minta ami sztem nagyobb is mint az afgán egy kockája.. leszámoltad, beleférne egyáltalán?

agnesordog írta...

Köszönöm Lányok a segítséget ! De eldőlt a kérdés!! Apa rábökött a Nelsonra, ezt varrd ! Ugyhogy majd összel láttok legközelebb, mert addig betakar a munka !
Most, hogy hozzá kezdtem, látom milyen jót választottam !!! :-) Fehérre, fehérrel teljes kitöltött háttér, félkeresztek,agyon kontúrozva ! Na csá, megyek varrni ezerrel, ---nem ezerkettővel!!!