Blogarchívum

Translate

2010. július 2., péntek

Barátok, ajándékok,születésnap

          Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ennyi sok ember fogadott a barátságába ! Ez a mondat csak bevezető ahhoz az ajándékdömpinghez, amit /mától/ tegnaptól a magaménak mondhatok !

        Aki ismer, annak is titkot árulok el magamról, mert volt idő, mikor nagyon hiú voltam a koromra, és legalább 8-10 évig 29 éves voltam, először csak leszek jövöre, majd 29 vagyok ás ez igy maradt sokáig. szerencsére, a gyerekeim növekedése segített a helyes számolás visszaállításában.. Akkortájt, nagyon nem szerettem a szülinapokat, mert akkor szembesülnöm kellett , hogy ismét eltelt 1 év, és nem lett több a világ általam ! Valószínűleg, nem csak az idő múlt felettem, de remélem bölcsesség szele is néha megcsap, és ilyenkor úgy gondolom, de igenis hagytam nyomot a világban, mert csak a hangyalét volt a sorsom a nagy fogaskerékben, és azt a legjobb tudomásom szerint igyekszem is beteljesíteni!

      -- Eztután a kis polemizálás után jöjjön az igazi beszámoló !

Nagyon disznó vagyok, de fényképeket nem készítettem, se tegnap, se ma, mert tegnap későn értem haza, és megfújt a szél a metrón, így csak ültem az ajándékkupac előtt, és csordulásig telt a szívem. Ma pedig strandolni voltunk, igaz csak a Dagályban, de az idén most láttam a napot fürdőruhában, így igen kiszívott a víz, és pirosrasült a képem.

Kaptam levendulát, orchideát, tortát -- Papa üzeni igen-igen finom , KÖSZI !!!!! Gombocska csodákat Amerikából, fonaltartó -karikát, -szivecskét, -virágocskát, kicsit és nagyot egyaránt és MSE beszámolóját itt olvashatjátok a történtekről ! Jobbat nem tudok írni, így az Ő írását ajánlom azoknak, akiket még érdekel, milyen is volt a napom.

Millió puszi CSAJOK !!!!

3 megjegyzés:

goblen írta...

Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!! :)

Bernadett írta...

Boldog szulinapot.:)

agnesordog írta...

Szia Andi !
De jó,haza értél, kipihenve, lesülve !!!