Blogarchívum

Translate

2010. június 3., csütörtök

Kötött, vagy horgolt babatakaró ?!




Akik ismernek, tudják, hogy van már 2 nagylány unokám . Ha minden símán megy, akkor október végén érkezik egy következő csöppség. Még nem tudjuk, fiú, vagy lány fog érkezni.



Nagy dilemma elé kerültem, kötött, vagy horgolt takarót készítsek?



Horgolni nem tudok, így gondoltam egy merészet, most fogok megtanulni, bébi takaró horgolás közben. Utcú neki, gyorsan beszereztem hát a kinézett tarka szivecskéshez -szép selymes fényű fonalat. Igen ám, csak azt nem vettem tekintetbe, hogy a választásom nem tökéletes, mert a fonal nem egyenletes vastagságú , és mégsem sikerül a horgolás.




Napokig csak piszkálta a dolog a csőrömet. Muszáj hozzákezdenem, mert nagyon lassan tudok horgolni, és ha még egyformákat sem sikerül készítenem, akkor még tovább fog tartani !!!! Időm csak szeptember végéig van. Mert csak akkor egyszerre akarom mindet megmutatni a " szülőknek " amikkel készültem ja és tervem van ezer !




Két nap nyüglődés után -- túrás abban a bizonyos "kincsesládában " és elővarázsoltam egy másik fonalat . Almazöld, fehér, sárga melírosat , na és a kötötűket !


Ennyit haladtam egy nap alatt, de bevallom, nem tetszett, meg ahol letettem - felkaptam ,volt elszámolt szem, kibővült szem .... Kötőtű kifúz, mintavadászat !


Ez most a következő -- maradó változat !


Ezért hallgatok, mert ezt böködöm ! Ha kész, jövök beszámolni róla !

Szép napot ! Ági

6 megjegyzés:

Newsee írta...

Ez utóbbiból mi lesz? Nagyon vidám ez a tarkasága ;-)

Bernadett írta...

Szep szinek,aranyos minta.:)

Mánya írta...

Nagyon kedves kis takaró lesz ez! A horgolást majd gyakorolhatod esetleg egy babasapkán is :)

sample írta...

Szépen haladsz a kötött változattal,majd tavaszra meg elkészül a szivecskés változat:)))

Emese írta...

Ági nagyon szép lesz! És milyes sokat kötöttél már belőle, nemsokára kész is lesz. És akkor következik majd a horgolt és a hímzett változat is? :)

Jucus írta...

Hű, de szép lesz a "maradó"!