Blogarchívum

Translate

2011. június 18., szombat

Beszámoló a katonákról !

Még nem jártam egyszer sem a WAMP design centerben . Így teljesen újak a benyomásaim , és nagyon pozitívak !!!
Nagyon jól megválasztott a helyszín, képes volt visszaadni , persze kicsiben azt az élményt, ami az eredeti helyszínen a látogatók elé tárulhat. Monumentális, lenyűgöző, hasonló az érzés, mint a piramisoknál !
Az emberi teljesítmény csodálata !!! Nagyon örülök, hogy elmentem megnézni. Rendes, igazi  hadsereget láttam, minden ember más és más, ott álltak, rendületlenül, évszázadok, évezredek elszántságával.
 - Egészen más !
Láttam már jó ideje, a Deák tér és környéke változásait. De most nem dolga után rohanó ember voltam, hanem nézelődő, aki friss szemmel észreveszi a változásokat! és ebből volt bőven !!!! Kb 20-25 éve nem jártam a Király utcában, így a változás még szembetűnőbb volt. Tatarozott, vagy átépített házak !!! Csodás, átalakult belső udvarok, tele teraszos kávézókkal, ahol , reggeliző emberek olvasták az újságjaikat, időnként megdörzsöltem a szemem, és jó érzés töltötte el a szívem, hogy ez is Magyarország !!
Érdemes volt elmennem !!!!

3 megjegyzés:

Bernadett írta...

Beleborzongtam irasodba.:)

Kriszti írta...

Hát, igen, jó látn, hogy azért haladunk is...!!:-D A kiállítást szívesen megnézném én is!
Más: Át tudnád nekem küldeni a gyümis mintákat? Azokat nem találtam az albumodban. A címem a főzős bejegyzésednél:-) Köszönöm szépen!

Edelweiss írta...

De jó, hogy leírtad a benyomásodat! El akarom majd vinni a gyerekeket erre a kiállításra is (most 7 és 8 évesek). A Tutankhamon kiállításról is alig lehetett őket elvonszolni, már nagyon várják ezt is. Remélem legalább olyan jó lesz mint a tavalyi. :)