Blogarchívum

Translate

2011. december 21., szerda

Decemberi találkozó

A hétvégén tartottuk a havi közös varrásunkat Böbénél. Szokás szerint elrepült a nap, mint mindíg, ha közösen öltögetünk. Igazi karácsonyi hangulat fogadott bennünket, hisz volt hirtelen kinevezett karácsonyfánk is, alatta megtaláltuk az ajándékainkat a házigazdánktól :-)  Kaptunk, finom különleges ebédet, és szuper vendéglátást -- köszönet mindenért :-) Nagyon jó nap volt megint !!!! Már várjuk a januárit  :-))))))
Úgy volt, hogy most fogjuk megvarrni , Emesétől kapott felt díszecskéinket , de csak a papír minták kiszabásáig jutottunk, mert mindenki dolgozott a saját , épp munkában lévő projectjén. Emese újabb Bent Creek hurkán ,
Andi sálat horgolt, Marika , Christmas song - madarait fejezte be, Böbe , Frosty Flakes hóemberének hímezte az ajándékot, míg én kicsi kötés után  elkezdtem a VS Button up Birdies sorozat kolibrijét. Adélt hiányoltuk csak ! --- de majd jövőre -- reméljük másként lesz.:-))
Fényképek nem nagyon készültek - mert újólag megállapítottuk - nehéz dolog ellesni a pillanatokat, így csak szokás szerinti elmosódott képek maradnak emlékeztetőnek a csodás napról !!!

1 megjegyzés:

mannamari írta...

Jó kis napotok lehetett. :-)