Blogarchívum

Translate

2012. szeptember 10., hétfő

Boszi város készen

Szépen, lassan komótosan, de csak elkészültem a párna előlapommal. Van több halloween-es, tökös macskás, boszis anyagom, valamelyik majd csak illik a képemhez.Bár mindíg ezt gondolom, de azután, mégis nekiindulás a vége. Nagyon tetszik, de már a végére untam eléggé a feketével varrást ! Jut eszembe, majdnem teljes 2 motring kellett hozzá, csak egy szál maradt, de csak 5 szál van benne, tehát akkor számoljunk kötős -horgolós módjára. 1 motring az 6x8= 48 méter + a másodikból maradt 5 méter, tehát 48+43= 91 méter fonalat kellett feketét varrni bele és + még a zöld. Szóval, ette a fonalat bővecskén.
Most valami apró színeseknek kell következni, mert kell az őszi  lakás díszítésemhez, és ugye, imádom a sütőtököt, akár varrt, akár ehető formában. :-)
Szép hetet !
Megyek az ezer mintám közül válogatni. :-))))))

6 megjegyzés:

Grit írta...

Das ist ganz Klasse.
Liebe Grüße Grit

goblen írta...

Nagyon szép lett!
Biztosan találsz valahol egy szép anyagot hozzá. :)

Eleonóra írta...

Nagyon jól néz ki! És kövezzenek meg érte, én is szeretem a halloweent, de inkább csak a dekorációs lehetőségek miatt. Főleg a szép narancssárga, sütőtökös, őszi faleveles holmik a kedvenceim. Itt az ideje, hogy elővegyem a tavalyi (vagy tavalyelőtti? ) boszis ajtószalagomat!

Tündérke írta...

Nagyon tetszik :-)

Névtelen írta...

Ágikám,ez remek lett!Jó ránézni!

Unknown írta...

Nagyon ötletes a kép!
Sok mintád van: tudsz oldalt mondani ahonnan töltöd?