Blogarchívum

Translate

2013. szeptember 30., hétfő

A szombati találkozó

Mondhatnám, hogy végre, vége a nyárnak, -- ez azt jelenti , ebben az esetben,  hogy csapatunk minden tagja visszatért a rendes kerékvágásba--- itthon van , és dolgozik ezerrel  :-( :-) és már alig vártuk, hogy összejöhessünk  / vagy csak a saját nevembe beszéljek ? /
Szóval, ez volt az első hétvége, és már össze is gyűltünk. Volt sok ajándék csere-bere , szebbnél szebb himzés mutogatás :-) szalagválogatás, anyag vagdosás . Már hozzászoktunk, hogy ami nekünk magunknak tetszik, az nagyon nagy valószínűséggel a  kis csapatunk több tagjának elnyeri tetszését, és Ő is akar ugyanolyat,tehát kereskedelmi mennyiséget vesz mindenből, hogy jusson a többieknek is.:-)))))
 Jó szokás ! :-))) Most itt kellene következnie a sok fényképnek, de az a helyzet, senki sem fényképező szerető, így csak a saját szerzeményeimet mutatom meg, illetve amit Andika jóvoltából tudtam készíteni.

Remélem, ma hozza, végre a csomagomat a postás és akkor tudom mutatni, miken is dolgozgatok éppen .
Szép napot !




3 megjegyzés:

Mariska írta...

Nálam nyerő ez a kis banner, ugye ha megvan a hozzáillő anyag akkor rögtön kész is, mehet a falra hisz mindjárt itt a "rémségek éjszakája"!
Nagyon jó volt ismét találkozni, itt is köszönjük a vendéglátást, a finom "zacskós" csirkét és muffinokat :)
jajjelnefelejtsem külön köszönöm a szebbnél szebb ajándékaimat amit nevemnapjára kaptam!!!

goblen írta...

Igen szép az anyagod. :):D
A hímzés is gyönyörű! :)

Teresita írta...

Muy lindo!!!