Blogarchívum

Translate

2014. december 30., kedd

Ez évi utolsó himzésem

nem hiszem, hogy be tudom fejezni, mert olyan gonddal hímezem, megfésülve minden öltést, hogy napi 100 öltést sem varrok. De hogy gyönyörű lesz, az már biztos ! Még a hóember nem is látszik, de ez a csipke, és fáradt rózsaszínek ---- teljesen elvarázsoltak. Nem tudom az okát, lehet hogy öregszem, de egyre jobban tetszenek az ilyen színösszeállítású képek .Vagy csak nagyon romantikus hangulatban vagyok?  de ezért a hatásért vettem meg ezt a mintalapot, nem is a hóember miatt.
Pedig valljuk be őszintén, Ő is igen figyelemre méltó , Nagyon bírom az ilyen füligszájjal mosolygós típusúakat. Nagy bánatom, hogy semerre nem találtam meg a hozzájuk tartozó 2 szívet. De jövő karácsonyig remélem csak ráakadok. A gyöngyöket is megvettem már hozzájuk, igaz nem Mill Hill, de azt csak a legvégén fogom felvarrni , összeállítás előtt.
Nos, megyek is varrni, míg világít egy kicsit a napocska, mert a délelőttömet elcsatangoltam, elpiacoztam. Hogy megérkezett a hideg, még is csak lesz kocsonyám , és persze a pót , pót ajándékomat is beszereztük, az új kuktát. Még december elején úgy bepipultam, hogy ismét leégett benne az étel, -- és már nem először -- hiába állt rajta a víz a tetején !!!!!
hogy úgy ahogy volt, bedobtam a kukába . Már elég kárt, és mérget okozott nekem. Most az újban fő a kis 2 kilós füstölt csülköm, ami a lencsefőzeléket kíséri el újév napján .
Szóval -- sziasztok, leülök végre varrni !

1 megjegyzés:

EL RINCON DE CHELO írta...

Un precioso trabajo. FELIZ AÑO NUEVO!!!!