Blogarchívum

Translate

2016. március 19., szombat

Tél készen !

Elkészültem végre :-)  Volt kis megtorpanásom közben, mert nem nagyon tetszett , de a végére azért ismét tetszik. Menet közben sajnálkoztam, miért 28 countos anyagot is választottam -- azért, mert ez a legújabb szerzeményem, és kiismerhetetlen színű, valami lehelet zöld , de akár halvány kéknek is titulálhatnám , ha színvak lennék  -- és már nem gondoltam, hogy megvarrom mind a 4 képet.  Hisz azóta már áttanulmányoztam mindegyik leírását, és a fa , a madárral mindegyiken pont ugyan ilyen barna színű , az ősz alig tér el valamiben . A tavasz és nyár úgy szintén , tehát elegendő, ha egy zöldet állítok vele szembe -- de hogy melyiket, és mikor , milyen megoldással azt még nem tudom. Már abban sem vagyok biztos, hogy egyben szeretném őket kereteztetni, és akkor milyen paszival, milyen távközre , szóval ismét csak a félbehagyott kupacot sikerült erősítenem :-( ez már a 3. ebben az évben . De most valami színesre vágyik a szemem, kezem . Persze, még valami locsolóknak szánt jópofaságot is ki kell előbb találnom , és itt a nyakamon a húsvéti szétkapom a lakást -- nagytakarítás is :-(  Szóval, még fogalmam sincs, mi lesz a következő munkám .
Jó hétvégét Mindenkinek !

4 megjegyzés:

Palkó írta...

Szerintem gyönyörű!
Igen, a "nem tudom, mi lesz belőle" érzést én is jól ismerem :( Pedig amikor nekikezdek kihímezni, akkor még úgy érzem, tudom, és ez lesz a legszebb... :)
Sok erőt a tavaszi nagytakarításhoz, húsvéti készülődéshez!
Szép napot!

JuciKa írta...

Gyönyörű! Hamar elkészültél vele.
Takarításhoz jó időt ,erőt és egészségek kívánok na meg kedvet is mert anélkül nem megy. Már én is biztatom magam, hogy meg kell csinálni. Ma van virágvasárnap ezután már talán jó idők jönnek.

Mari paz írta...

It is very cute I love happy easter kiss

goblen írta...

Nagyon szép lett! Majd ha már eleged van a sok színből, úgy is visszatérsz a többire is. Addig amíg nincs kész mindegyik (vagy még tovább) ráérsz átgondolni, hogy mi legyen belőle. :)