Blogarchívum

Translate

2018. január 8., hétfő

Befejezős nap volt a mai

A múlt hét elején csak rábeszéltem magam a varrásra
eddig jutottam a kontúrozással , de ekkor jött pinterest cross stitch --- először csak karácsonyfadíszek , mert kell majd az Unokámnak a suli karácsonyra . Apró, egyszerű , papírból készült diszeket kerestem, de valahogy ki tudja hogyan, de egyszercsak a himzésminták is kezdtek a szemem elé özönleni . Sőt , már húsvétos ,és valantin naposok is jöttek csőstül . Hiába volt nekem szent elszánásom, ezek csak a tűm alá keveredtek . A hétvége alatt varrtam kettő díszt . Igy ma összeállítós napot rendeztem -- előkerültek a régebben készültek is . 
                                 Összevissza , ahogy a kezembe kerültek, úgy kaptak formát . 
A szivecskét is sikerült megmentenem, addig variáltam, míg jó nem lett.  A rénszarvasos párnán kiszőröztem a Miki bácsi szakállát, és a ruháján a prémeket , bár fényképezni nem sikerült, de "szőrös " A Bucilla monokrómot biztos vagy 2 éve varrtam, de csak most lett formája . Elég sokat kinlódtam, mire rávarrtam a zsinórt a szélére / egy tű is áldozatul esett / De megérte, mert szépre sikeredett ez is . A kis madarasat varrtam tegnap , akkor még képeslapnak gondoltam, de a Férjem nem akarta, hogy rávarrjam a február 14 dátumot . Így már kicsi volt a paszpartus képeslap ablakába , így ezt a kis kockát gyártottam belőle . Sajnos, csak a felét végeztem el a munkának, még maradt holnapra is néhány.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon hatékony voltál, Ági! Mikulás szakálla, bojtja, a monokróm képed aranybarnája, a szív ötletes megmentése mind remek. Így januárban a madárkák tavaszi hangulata a leginkább magával ragadó. :) Látványos az egérkékkel a haladásod, hihetetlen, milyen részletgazdag, milyen kedves az egész kép! Kitartást kívánok, mert gyönyörködni valóak a munkáid!
Brigi

agnesordog írta...

Köszönöm Brigi :-)

Mari paz írta...

Are Bety nice the works .kiss

JuciKa írta...

Sikeresek az összeállítós napok, szép a végeredmény. Egeres pedig bámulatos.

EL RINCON DE CHELO írta...

Bonitos trabajos!!!