Blogarchívum

Translate

2018. január 4., csütörtök

Elkészült az első

ebben az évben . Igaz kb 3 hete varrtam, mindíg mikor volt kedvem, legalább 5-6 öltést :-) mert igazából varrni sem volt kedvem :-(  Az újhoz, megfogadtam addig nem fogok bele , míg a 2 félbe maradt dolgot be nem fejezem . De egy kín keservvel ért fel a befejezés . De a kisebb már legalább kész ! A fehér részeket majd csak készre varrás után kefélgetem meg -- mert bolyhosodó cérnával varrtam, majd meglátom, hogy fog mutatni !?
Nem is vettem észre, hogy a rámán ennyire elferdült :-)
Az egerek következnek ! 
Nahát, most hogy így itt , jobban megnéztem a képet, látszik a sál masni hajtása, a kabátokon a kézelő , a sapkán látszik a patent kötés  -- amik érthetetnen összevissz pár öltés más színű, minden gondolat nélkül -- míg varrtam -- csak ezt láttam !  Lehet kikontúrozom először a fekete kabátosat, hátha ad lendületet.

3 megjegyzés:

goblen írta...

Aha, ez volt az a minta, amit mondtál! Jó, hogy befejezted. Amúgy az ilyen torzulások miatt nem használok kerek rámát...
Hajrá egerek!!!

Tüzes Beáta írta...

Cuki a télapó a rénszarvassal és a bojt, az egy csoda!
Mi, mi , mi? Mi a gondod az egerekkel? Tökéletesnek hatnak. De értem és javítsd, hogy még szebb legyen.

agnesordog írta...

Nincs semmi baj az egerekkel, csak talán az, hogy maguktól nem varródnak :-)
A viccet félretéve varrás közben én nem látom a formákat, amit majd a kész kép fog mutatni, csak összevissza 3-5 öltésenként más színt. De itt a fényképen, távolabbról látom a sál csomóját a sapi kötött passzéját , a kabát újját ..... stb . Egyébként már szebb , mert kontúroztam egy napot.