Blogarchívum

Translate

2018. február 21., szerda

Muszáj volt kicsaponganom !

Valamikor régebben egy kedves tűbarátnőm oldalán olvastam -- csak olyat, csak azt fogom hímezni, aminek +van a helye, tudom, mire fogom használni !   Nagyon elgondolkoztatott , és egy kicsit a hatása alá is kerültem, hisz nekem is csak gyűlik a szekrény aljában a "kész termék " amit valami miatt muszáj volt megvarrnom , node minek is , ha nincs helye ? 

Ez a mostani is ilyen kategória !  Kb két hónapja minden újságot, könyvet átlapozok , ami elérhető közelembe kerül, hogy felleljek valamit erről a képről . Azt egyből láttam hogy Veronique Enginger ecstkezelése, technikája , de semmi egyébre kapaszkodóra nem bukkantam :-(

Egészen addig, míg rá nem bukkantam  Veronique legújabb könyvére !!!

és láss csodát ! itt van benne az oly annyira áhított fecském . Napokig rendesen varrtam a Párizsos csajomat, és csak esténként nézegettem a fecskét . De szombat este gyorsan összeválogattam a fonalakat hozzá , bányásztam anyagot --- és majdnem beleböktem ! 
Igen, de az előírt színek nem egy rózsa színei , hanem egy muskátlié ! akkor megint dilemmáztam,
 ki vagyok én, hogy átírom Veronkát ???? Na de olyat sem varrok, ami nem tetszik ! és akkor lesz az én himzésem, ha beleadom magamat . Így egy sárga anyagra , más színekkel elkészítettem ! 
Ma reggel , még ebben az állapotában leledzett , és arra gondoltam, minek ezt kontúrozni ???!!! hisz így is nagyon kifejező , de azután engedtem a rendesség felé hajló énemnek, és csak befejeztem ! :-)
Nem bántam meg ! Sem a színcserét, sem a kontúrozást ! Csodás , gyönyörű , és az enyém ! 
Mehet a szekrény aljába , én pedig visszatérhetek a csajszikámhoz ! akinek elszámoltam egy sorral a szoknyáját ! Utálom, mikor szétszabdalják a mintákat !!!! Sokat kínlódok mire sikerül úgy kinyomtatnom, hogy ott folytatódjanak a sorok, oszlopok ahol kellene ! és most a lustaságom megbosszulta magát ! bonthatok .
Legyen szép napotok ! 

5 megjegyzés:

JuciKa írta...

Ez meseszép!

mari paz írta...

it is very nice.Kiss

Névtelen írta...

Mindig szép mintákat választasz,
gyorsan és szépen hímezel.
Tetszenek a párizsi hölgyeid is,
sajna nem jártam ott, de te legalább
igen; érthető a rajongásod!
Szép a fecskés hímzésed is.

Dóra írta...

Nagyon jók a tiédnek is a színei, de nekem az eredeti is tetszik.
A kontúr sokat dob rajta, szerintem jó, hogy nem hagytad le! És akkor várjuk a csajszid alakulását továbbra is!

EL RINCON DE CHELO írta...

Precioso bordado!!