Blogarchívum

Translate

2019. február 2., szombat

Fonalfaló kicsit másként !

A kötős horgolós csoportokban már többször láttam ezt a kifejezést, amit én most kicsit máshogy valósítok meg . Nem kötőfonalat használok kilóméterszám, hanem himzőfonalat. A facebookon a keresztszemes csoportban láttam meg a mintát, valaki készre varrta ezt a képet .

Nagyon megtetszett a maga egyszerűségében . Így egyben túl nagy képnek , mást mit lehetne kezdeni vele ? tanakodtam  -- de díszpárna kettő klassz lehetne ? gondoltam.  Fekete anyagom nincs itthon , aidát festeni nem volt kedvem , így előkotortam ezt a szürke gyöngyvásznat amit ezer éve vettem , és belefogtam  szerdán / január 30.-án /  

Itt tartok 4 nap után -- igazi fonalfaló munka ! Nagyon jól haladok , élvezem, ahogy simulnak át egymásba a színek . Sajnos a fénykép nem adja vissza a valóságot , nap pedig napok óta nem mutatja felénk az arcát  :-( Talán nem olyan drámai a hatása így, mint feketén , de a lakásunkba  jól fog illeni .
Tudom, nem nagy kihívás , de hónapok óta nem varrtam, és ezt most jólesik  böködni :-)
Jó hétvégét ! 

10 megjegyzés:

JuciKa írta...

Ági, ez szuper ötlet!!! Elhasználni azokat a fonalakat amivel másként már biztosan nem varrunk. Szeretnélek követni de, egyenlőre a tündéremet kell készre bökni, utána valószínű belekezdek, egyszer majd elkészül. :)

Rita írta...

Nagyon jó ötlet!

Rozy írta...

Ez a minta nekem is nagyon megtetszett, lehet beiktatom a karácsonyi ajándékok közé :-) Nagyon jól haladsz vele :-)

Mari paz írta...

Muy bonito.un beso

Tüzes Beáta írta...

Jó ötlet! Nagyon szép.

Adél írta...

annyira színes, nagyon tetszik, én is nemrég láttam valahol és teljesen levett a lábamról. :)

Csandi írta...

Nagyon jól haladsz.Tetszik.

Vera írta...

Ez is xszemes? mert anno szálbehúzásos himzéseket készítettünk...nem láttam egyik csoportba sem...Szép lesz..ügyes vagy!!!

Vera írta...

JJJóóóóó látom xszemes....

agnesordog írta...

Jól látod, tényleg keresztszemes ! Szálbehúzásossal is biztos meg lehet oldani , de ez most öltögetés .