Blogarchívum

Translate

2021. január 2., szombat

Helló Új Év

Először is köszöntenék MINDENKIT az új évben ! Kívánom, váljék valóra minden tervetek, álmotok ! Így másodikán , elkészült az első himzésem :-) amit egy egész hónapig varrtam :-( Azt hittem, pikk-pakk elkészülök, hisz kicsi kép 18x23 cm és csak 23 színt adtak hozzá, és azt sem rengeteget :-) Az anyagot kicseréltem -- először világoskéken kezdtem el , de mikor rájöttem, hogy az egész kép halványkék ködbe van burkolva, - és ráadásul az is két színből áll -- rádöbbentem, nem fog jól mutatni . Ekkor jött a feltúrjuk a szekrényt , és keresünk olyan anyagot, ami megy a képhez, de van belőle annyi, hogy a megvásárolt készleteket is arra tudjam készíteni . Így erre a se nem fehér, de azért nem is sárga Lindára esett a választásom .
Természetesen most is a saját izlésemre alakítottam , beleadtam mindenféle csillogós, fémszálas fonalamat is
Amikor a rókához értem, és az első öltéseket narancssárga , és bordó összefogásával kellett varrni, kicsit aggódtam , de a folytatás -- narancssárgával sem nyugtatott meg igazán , de csak folytattam , és milyen jól tettem, hisz igazi bájos ravaszdi kerekedett belőle. A karácsonyfával nagyon megkinlódtam a 150x átfűzés más és más színre cikk-cakkban egyszálas, kétszálas félkeresztekkel, és még a kék körbe köd is :-( De azért csak elkészült ! A Dédunokám jövő héten lesz 4 éves --- hihetetlen gyorsan telik az idő - nem tudom kerül-e keretbe addig, de legalább elkészült . A tavalyi évben nem sokszor fordult elő ilyen :-( na , de majd idén !

6 megjegyzés:

Jutka írta...

Szépen megoldottad a hímzést, csodás lett! Boldog, eredményes új évet kívánok neked is!

Vera írta...

Mesés lett ez a rókás is!Az ember sokszor téved, hogy apró minta, hamar kész... de nem igy van, az apró mintákkal is sok varrni való van!Neked is minden terved, álmod teljesüljön...és sok-sok szép kézimunkát!

Rita írta...

Ez csodaszép! Boldog új évet!

Cat írta...

Nagyon szép lett! :-)
Boldog új évet kívánok! :-)

Mari paz írta...

Muy bonito trabajo un beso

Tüzes Beáta írta...

A képválasztás megint telitalálat. Tündéri és jól tetted hogy saját ötletet is vittél bele!