Blogarchívum

Translate

2021. január 20., szerda

Időre himzés

Mikor valami megtetszik egy újságból, mindíg átböngészem, lefordítom amit írnak róla. Néha aranyos történeteket ismerek meg , néha csak rácsodálkozom --- vajon ki lehet az , aki ezt a munkát x idő alatt képes elkészíteni , már ami a minta mellé van írva . Eddig is tudtam, hogy lassan haladok, de hogy ennyire az azért mindíg megdöbbent . Ehhez a párnához azt írták 60 óra kell a megvarrásához . Tehát, ha napi 5-6 órát számítunk, ahogy nekem van rá időm, akkor már rég el kellett volna készülnie , de én csak tötyörgök rajta. Még mindíg csak ennyi van kész :-(
Kíváncsi vagyok , kinek mennyire számít , melyik munka mennyi idő alatt készül el !

3 megjegyzés:

Rita írta...

Nagyon cuki ez a párna!
Nekem abszolút nem fontos, mennyi ideig tart egy hímzés. Sőt. Általában jobban szeretem varrni, mint készen látni. Fura, de igaz.

Fáni írta...

Nagyon szépen haladsz vele.
Nekem nem az a lényeg, hogy versenyfutás legyen a varrás/ akkor sokkal többet hibázok, bontok/, hanem az, hogy örömömet leljem benne:)

Vera írta...

Nagyon szép ez a mintád is...Soha nem mértem az időt, , nem igazán fontos hogy mire készüljön el...Az más hogy, eszembe jut, hogy kell egy kis apró minta...mert kell ajándéknak .Van hogy késleltettem, mert annyira imádtam varrni.