Blogarchívum

Translate

2022. március 7., hétfő

Fürjek

Még hónapokkal ezelőtt kezdte el az unoka Vejem a fürjtojás gyártást . Otthon a pincében laknak direkt erre való ketrecekben a madárkák, és nagyban tojják a tojáskákat .Még akkorról datálódik a kérése is -- hímezz nekem fürjes dobozkát, amiben tarthatom a megkeresett pénzeket . Na, de ki látott már normális himzést egy fürjről ????? én hetekig keresgéltem, de nem leltem semmit , mígnem Vitaliya Mishchuk mintáján megakadt a szemem ------- ezek akár fürjek is lehetnek :-)
és mivel aláírtam, hogy fürjek, így mindenki számára nyílvánvaló, mit is lát :-) Egy húsvéti tosásos fémdoboz tetejére tettem a himzést . Persze , sajnos a méret miatt több madárkát nem tudtam választani , pedig lett volna mi közül választanom . Ilyen az eredeti kép .
Köszönöm kedves Tervező , /akár fiú, akár lány /, pont kapóra jött a munkája . Nagy volt a nevetés, mikor átadtam a dobozt --- vitte a Lányom, én csak messengeren láttam az örömködést ---- hogy milyen cuki vagy Mami !!!!! Szeretek nekik hímezni, mert minden kint van a falon, és ha egy ünnepre nincs himzés , már meg is sértődnek, hogy miért estek ki a pikszisből ? !

4 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon jó fejek ezek a fürjek,és gondolom jó volt himezni is..Reméelme irsz róla, hogy az unokavejednek hogy tetszett, bár nem is lehet kérdés...

Tüzes Beáta írta...

Aranyosak a madárkák!
De jó, hogy ekkora örömet okoz a munkád!

rare írta...

thanks for your article,

ITTELKOM JAKARTA

Csandi írta...

Ezek aztán nagyon aranyos fürjek!Nagyon tetszik!