Blogarchívum

Translate

2014. április 4., péntek

A tavasz köszöntő koszorú

vásárlására indultam meg, szépen cédulával felszerelkezve, mire is van szükségem. Mert már a majd jó lesz valamire dolgokból van bőven  :-) igaz még sok mindegyikről nem tudjuk mihez, de azért jó, ha van itthon !!!! legalább kölcsönkérni nem kell !
  A bolt, ahol a polisztirol koszorút árulják, árulták volna, betegség miatt zárva . Na nem baj, majd a következő árúsnál biztos lesz --- nem volt --- de a halloweenes koszorúnak való, szép fehér, fonott koszorú ott árválkodott, megfelelő méretben. Tehát így most tavaszi koszorú helyett, készítettem halloweeneset.
Jobb előre dolgozni, mint bosszankodni, mint tavaly ősszel, hogy nem igaz,!!!!!! egy nyamvadt koszorút sem tudok beszerezni --- hát most sem tudtam !!!
A Férjem kedvesen figyelmeztetett, nagyon szép lett, de azért most még ne akasszam ki az ajtóra !!!!
Tettem a szekrény aljába, és ősszel csak elő kell kapnom, és lesz  " új " koszorúm, hisz tavaly csak a díszeket nézegettem az ablakpárkányon.
Majd valami mást kell kitalálnom ! de ezt azért még meg akartam mutatni hisz napok óta nincs tű a kezemben, alkotás semmi, csak néhány összerakott puzzle a neten.

2 megjegyzés:

Bobalany írta...

Ami késik nem múlik - vagyis előbb-utóbb minden kézimunka elnyeri azt a formáját, amivel elégedettek vagyunk (hacsak mégsem és bosszankodunk). Ez nagyon pofás lett, érdemes volt utána járni! Az, hogy a hímzések mennyire szépek már mondtam!

Mariska írta...

Szép lett, úgyis mindjárt itt lesz az ősz?