Blogarchívum

Translate

2014. április 12., szombat

A "segítségem "

Sok mindent mondanak, hová is fekszenek a macskák, és miért . Én naponta behatóan tanulmányozom ezt a kérdést, és azt mondom, az én gyönyörűségem legtöbbször az Anya helyére akar ülni, feküdni.
A kanapé sarkán rendeztem be a varrós helyecskémet, van hely a fonaldarabkáknak, a tűknek, mintának, és a tévére is rálátok, ha épp ahhoz van kedvem, -- de egy galádosz macskoszosz, azonnal ott terem, ha felkelek egy kis technikai szünetre, vagy csak inni egyet.
Addig igazgatja magát, míg kellően rá nem tehénkedik a vigyázva  tartott anyagomra -- nehogy macskaszőrös legyen -- és biztosít róla, most már Ő is beleadott minden tőle telhetőt, hogy elkészülhessen a nagy mű. És ne higgyétek, hogy készségesen átadja a helyét, ha én visszaérkezem !!!! Á dehogy , külön csatákat kell vívnom, hogy valahogy sikerüljön letologatni az anyagról, és befúrni magam a kanapéra. Bár jobbra tőlem még van másfél méter a kanapéból , de neki nem jó ott, ha oda telepszik hozzám, ráteszi a fejét a combomra,és a nyári 38 fokban is ott terpeszkedik, én pedig kifacsarodva, próbálok böködni, hogy Őt ne zavarjam a csendes pihenésében. És ez így megy évek óta !!! Bármi más varrni való anyagot veszek elő a szekrényből, Ő már azonnal rajta terem, és vigyorog, hogy ugye milyen segítőkész vagyok !!!!???
Úgy hogy, most lelepleztem magam, ezért hímzek én ilyen sokat, mert nem egyedül teszem !!!!
Tehát bebizonyosodott, hogy a varrás is társas tevékenység :-)))

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

A hímzéseid mennyiségét és szépségét tekintve ez a cica tud valamit! Megbűvölheti a fonalat+vásznat, míg rajta fekszik... :)
Brigi

xJuDesign írta...

:) :) :) hihetetlen ez a cica :D

EL RINCON DE CHELO írta...

Que cómodo tu gato!!!!

Eleonóra írta...

De jó is az, mikor egy cicus odabújik hímzés közben, néha lehet simizni...

Anette kincsei írta...

Huseges cicus! Ilyen meghitt hangulatban en is szivesen varrnek.

Unknown írta...

Oh, már minden érthető!

Jucus írta...

Tudom én, miért kell nekem macska! :o))))) Édes egy jószág, annyira murisak, annyira imádnivalóak! Te meg úgy megnevettettél az írásoddal! Imádom a macsid! :o)

Anik írta...

De drága ez a macsek!!! Szinte ugyanígy néz ki a mi Nyafink is!!! :))))

Unknown írta...

ooohhh! how sweet is your cat! hugs