Blogarchívum

Translate

2010. augusztus 5., csütörtök

Kiállítás -- kirándulás !

                                                  Hú, nagyon jó kis  nap volt a tegnapi !!!
Hesztia barátnőmmel már hagyományokra tekint vissza, hogy egy napon ki- rándulunk a Campónába , és képről képre végig beszéljük  a kiállítást. Tegnap volt ez a nap. Én szenzációsan éreztem magam, rengeteget rötyögtünk, megvitattuk, mi, melyiket varrnánk meg . Illetve melyiket fogadnánk el így ahogy van.. Én még mindíg erre a képre szavazok !!!
Gratulálok a kép alkotójának !
Több képet a látottak alapján tervbe vettem . Találkoztunk Klárival, aki a szabadsága alatt jött megcsodálni a képeket.. Ezután újra bementünk az Évába, megállapítottuk, nincs semmi újdonság, mehetünk ebédelni.
Nagy átépítések vannak az éttermek szintjén , teljes volt a tumultus, hát lementünk egy KV-ra, pár percre, majd szépen nyugisban megebédeltünk, és közben mindíg, csak a terveinkről, öltésekről, fonalakról és keretek milyenségéről folyt a szó. Mikor fogy el a hely a falakon, és mikor érkezünk el újra oda, hogy a szabad falfelületen ismételten egymáshoz érnek majd a különböző képkeretek. Ekkor eszembe jutott, hisz nekem még kellene boltba mennem, induljunk lassan haza, hát nagy megdöbbenéssel jöttünk rá, már 7. órája csak csicsergünk. Az késztetett bennünket haza, hogy a vacsoráról is lekésünk !!
Nagy sajnálkozások közepette búcsúztunk el egymástól, -- kár, hogy ilyen hamar múlt MA  az idő !!!
Na, de nem baj, jövőre is lesz kiállítás !

4 megjegyzés:

Mánya írta...

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
(és csak suttogva mondom, hogy kicsit irigy is vagyok :D)

Bernadett írta...

Szuper.:)Jok az ilyen kis kirandulasok.Sot ,ha meg hagyomannya is valnak.

Bernadette írta...

Ezek olyan jók :-). És amikor már negyvenedszer mondjátok, hogy na, tényleg mennem kell, de ezt még elmondom...... :-)

Emese írta...

Ági, én a WE-be taliztam Andival tegnap du és Böbéhez is beugrottunk, előző Cenina doboz is megjött és szétosztottuk, Évába is jártunk, vacsiztunk is és még utána Andi eljött megnézni az új lakásunkat is : )
Nekem(ünk) is jó kis napunk volt (munka után:))!
Puszi, Emese.