Blogarchívum

Translate

2011. november 28., hétfő

Unokám munkái

Tegnap elhoztam Gabriella legutóbbi időben elkészült nagyobb munkáit, hogy mosás vasalás után mehessenek a keretezőhöz. Most reggel gyorsan kihasználtam a napos időt, és fényképeztem őket, mert tegnap esti sötétben nem sikerült jó képet készítenem.
Ez most készült el, az Anyukája szülinapjára készítette. Valami még hiányzik a közepéről, csak még nem tudom mi. Anya ? dátum ? a lányka neve? fényképe?  Ez volt az első munkája színátmenetes fonallal, és nagyon jól megértette, hogyan alakíthatja a színeket, hogy ne csíkos legyen a munka.
Ez pedig még tavaly nyáron készült egy hét alatt, míg itt volt nálunk, és a felítatot, valamint a keretet -- amit most szerintem galád módon kifejtek-- azóta eltelt időben hímezte rá.
Most épp plasztikra varr aranyos mikulás, télapó, angyalka mintákat. Az első sorozat már elkészült, átlátszó plasztikra, és olyan jót derültem tegnap rajta, ahogy mondta , már csak ez a fehér / amit itthon árúlnak /anyagom van, de ezen már nem olyan lesz a minta :-))))  Szerencsére van izlése a nőcinek :-))) ha-ha-ha !

3 megjegyzés:

latinka írta...

Volt kitől örökölnie:) Nagyon ügyes!

goblen írta...

Nagyon ügyes! szépek lettek a munkái.

agnesordog írta...

Köszönöm :-)