Blogarchívum

Translate

2011. december 5., hétfő

Mindíg is mondtam,

hogy van kincsesládám, de ma rá is találtam !!!! Napok óta keresek egy közönséges öltés felfejtőt -- és közben eszembe 5-lött, hogy régebben vásároltam én még különlegeset is magamnak, de a lelőhelyét sajnos nem ismertem :-) Régen, a könyvszekrény elején lakott az összes féltve örzött kisebb és nagyobb dobozkám, de ugye most nem a nappaliban kapott helyet, hanem a Fiam szobájába, és oda ugye nem járok be naponta. Megpróbáltam minden fontos dolgot újra magam köré telepíteni, de ezek szerint nem mindent. Ma, hogy kutató expedíciót indítottam egy könyvem után, megláttam
ezt  a dobozkát -- mit is csinál ez itt ? és ahogy kinyitottam, dőltek belőle a féltve őrzött kincsecskék. :-)))


Még régóta keresett gombocskáim is, amikről azt gondoltam, lehet mégsem rendeltem meg , csak vágyakoztam rájuk valaha régen is --- de NEM, előrelátó voltam, és begyűjtöttem őket , mikor még megtehettem. Ja és az öltésfelfejtő is előkerült.
Böbe, vannak apró denevér gombjaim :-) !!!!!

Örömmel nézegettem a keresztszemes kezdeteimet, még 2003 karácsonyáról -- ők a rénszarvasos manó, az angyalka és természetesen a HÓEMBERKE !!!! a ricós mini keretben. Itt van az első Dimensions  plasztik munkám, átkonvertált színekkel és levágott gombostű szemmel, mert ki is tudta akkortájt, mi  is az a francia csomó?!!!
Valamint az Angyalos bannerem , ami az első megvásárolt készletem volt, és évekig Anyára mosolygott, míg sajnos haza nem költözött :-(
A rénszarvas létra pedig Judit utolsó EKH -s árusításáról származik  !

Szóval a történelem is benne lakott a dobozban !!!!

6 megjegyzés:

Lizzy~daisy írta...

Azt hiszem,hogy ez nem is kincsesláda,hanem igazi téli kincsesBÁNYA. :-)
Köszi már nem keresek denevéres gombot,de észbentartom hogy van ilyened is.

Mariska írta...

Milyen jó, hogy néha elfelejtünk ezt-azt, ha előkerül micsoda öröm!

Tündérke írta...

Én is nagyon örülnék, ha ilyen váratlan meglepetésre bukkannék nálunk, de sajnos én mindig mindenről tudom, hogy hol van :-)))

Emese írta...

Legalább olyan öröm megtalálni valami régi kincset mint az új kincset beszerezni/megakpani : )

Névtelen írta...

Legalább annyira élveztem a "történelmi visszatekintést" olvasni, mint a nézelődést a dobozodban! Igaza van Emesének: ez is bizony kincstalálás, az újrafelfedezés öröme. :)
Brigi

Névtelen írta...

Ezért jó eldugni eltenni dolgokat,hogy ha megtalálod végre-ennyire örülj:-)