Blogarchívum

Translate

2012. szeptember 23., vasárnap

Keverem, kavarom

avagy himzőanyagot főztem :-) Nem is akármilyet !
Bár, már sokszor mondtam, hogy nem szeretek kísérletezgetni, de most mégis, mert nem volt elég narancssárga anyagom!!! Amin a boszi van, hiába csak 20 centi, de horror árba került még a 40%-os áron is. Még szeptember legelején rendeltem, kézzel festett anyagokat, de várni kell, mire festenek elegendőt, így nekem kellett a tettek mezejére lépnem :-))) Levágtam a szép új bugyirózsaszín vásznamból egy darabkát és nosza rajta. Egyet, a legvilágosabb alsót, hamar kivettem a narancssárga főzőléből, a következőt addig főzögettem, míg az elsőt öblögettem, fixáltam , majd a lébe kis olajzöld festéket öntve, majd még öntve, ilyen színt kaptam, mint a felső. Nem ennyire barna, inkább fakó kekis. Pont jó lesz a baglyos humbugomhoz.
Míg irogattam, teljesen megszáradtak, megyek is varrni valamit. Mert tegnap este a Várban tett kirándulás után még befejeztem, ami kézben volt. Kicsit elméreteztem magam, mert én 28-as anyagra varrtam a mintát, nem 35-ösre, mint ajánlták, ezért nem lehetett ornamentet készíteni belőle, képet pedig nem akartam, de ---hímeznem meg muszáj volt---, így egy kis zsákocskát varrtam belőle.

Ha szeretitek a csokoládét, és bírjátok a tömeget, látogassatok ki még ma, a jó időt kihasználva a Várba, az Édes Napokra , és kóstolgassatok !!!!!!
Jó szórakozást !!! Szép hétvégét !



9 megjegyzés:

Grit írta...

Eine schöne Stickerei.
Liebe Grüße Grit

Mariska írta...

Ma nagyon kreatív vagy!

Emese írta...

Nagyon szuperek lettek!

Eleonóra írta...

Nagyon tetszenek az sk. festett anyagaid, milyen festékkel csináltad?
Ha nem jelent gondot, megkaphatnám a tökös-macska mintáját? Teljesen elvarázsolt!

Eleonóra írta...

Vagy inkább macskás tök?! :))))

agnesordog írta...

Kolombus por festékkel. Már máskor is csináltam ilyet, de most is elkövettem azt a hibát, amitől foltos lesz az anyag-- nem kevertem el elég sokáig a festéket a vízben, hanem egyből belecsaptam az anyag darabkát.

Bernadett írta...

Gyonyoruek.:)Nagyon ugyes es gyors vagy.:)

goblen írta...

Szuper lett!

Vera írta...

Ez nagyon édes....Nem tudom ennek a mintáját elkérhetem? még nem is láttam ilyen cicás képet... Előre is köszönöm....