Blogarchívum

Translate

2013. december 1., vasárnap

Csak úgy böködgetek !

Egyiket a másik után ! Igaz, már többet is másodjára varrom, de muszáj, hogy nekem is legyen belőlük, hisz annyira tetszenek. Anyósom kitette már a téli hangulat kedvéért a tőlem kapott --tél az erdőben -- Danybrod képét, és mikor megláttam újra, tudtam, ezt muszáj magamnak is megvarrni. Még nincs összevarrva, csak hímezve.Igaz, ezt még a múlt héten varrtam, elutazás előtt lett kész !

Ezt az aranyos hóembert , ami szintén a múlt hét termése, ugyan még eddig nem varrtam, csak a 3 másik tesóját, sok évvel ezelőtt. De ez a keret, ami Orsi keze munkája, pont ezt a mintát várta.:-)
Igaz, a felkasírozásnál, mindenre / hosszanti, keresztirányú szálra, ja és az orrára !!!!/ figyeltem, csak arra nem, hogy a falap közepére kerüljön a hóember :-(  De már nem szedem szét, így marad, hogy mutathassa, ez vagyok én ! Érdemes a bénasági pótlékra !
Ettől még ugyan olyan bájos :-)
És azt hiszem, a múlt hetekbeni rendezgetéseim közben előtalált hóemberes készletet látva , rá kellett ébrednem, hogy igazából Todd Trainer a hibás , az én hóember mániámért. Minek is kellett ilyen sok, bájos hóemberkét rajzolnia ?!!!!Még egész ,a himzős életem elején vettem, kaptam, már nem is tudom, de most előtalálódott,és csodálkozva láttam, csak egy , a korcsolyás volt egészen kész -- kontúrozva is. A hólapátolósat most kontúroztam, a hókotrósat pedig még csak most csinálom.
Szóval, minden mást varrok, nem az ajándékokat :-) De hát, ez is én vagyok !

7 megjegyzés:

goblen írta...

Nagyon szépeket alkottál!
És sokkal gyorsabb vagy, mint a blogger...

Mariska írta...

Cuki mind!
Ők biztos akarnak jönni hozzám, ugye?

Emese írta...

Mennyi sok szépet hímeztél! És újabb aranyos hóemberek is : )

Bobalany írta...

Jé, ez nekem is megvan, és még csak ki sincs bontva a csomagolásból - botrányos! A tieid pedig nagyon szépen alakulnak!

Eleonóra írta...

Csudijók!

Sofie írta...

Ez a hóember nagyon cuki és szerintem pont jó így! A keret pedig fenomenális, hol lehetne hasonlót venni?

agnesordog írta...

Festetlen fakorában a West End -beli kreatív hobbiban találtam rá.
Köszönöm :-)