Blogarchívum

Translate

2013. december 29., vasárnap

Türelmetlen vagyok !

Ismét nem bírom kivárni - először is a jövő évet, amikor is már nyugodtan, talán biztonságosan lehet újra rendelni külföldről, illetve, hogy ezután a sok idő után, amit a postán tölt - elérkezzék hozzám a várva várt anyag. Így gyorsan festettem magamnak egy darabkát. Már hetek óta elvarázsolt egy újabb madár, de csak nem akadtam a nyomára a címe szerint egyik boltban sem - bánatomban végignéztem a gépemen tárolt mintákat, hátha találok másikat, ami ismét rabul ejt.  És persze ott lapult több éve, csak akkor nem érdekeltek a madarak !!! Tehát el KELL kezdenem most azonnal,---Bár most a nagy szabadságban, egymás tetején áll 3 himzésem, hol az egyiken varrok el 1 szálat, hol a másikat nézegetem egy kicsikét, mert az sem az igaz szerelem , és még arról nem is beszélek amit elkezdtem, de fonal hijján elpakoltam -- kapnék én ki Andi barátnőmtől ha ezeket tudná :-)))) !!!!!--- nem baj, hogy nincs meg az összes fonalam hozzá, de szerencsére a nagyja azért rendelkezésre áll.
 Anyagot pedig festek -- PEAR-- körte színűt, de az milyen is ???? Joannenál egyből megtaláltam -- jé, hát az a mocsári sás színű ! amit már évekkel ezelőtt is próbáltam különböző útszéli gazok kombinálásával létrehozni. Most leheletnyi olajzöld -- csak ilyen van itthon -- lében kezdtem el főzni egy vaniliasárga vásznat.
Nem akartam olyan sötétre, mint az eredeti, hisz több árnyalatú zöldnek kell érvényesülnie rajta.
Többedszeri próbálkozásra, de csak sikerült, színhelyes képet készítenem. Az odavetett fehér - Icing pedig azért került oda, mert a vanilia pudingot ezzel fogom kicserélni, mert az enyém teljesen tejeskakaó színű, és nem fehér. mint a mintán.
Na rohanok, mert ezer a dolgom ! Jó hétvégét ! Jó évvégét  és nagyon boldog ÚJ ÉVET kívánok !
                                                        HAPPY NEW YEAR !!!!!!

3 megjegyzés:

Emese írta...

Micsoda gyönyörű színt festettél és aztán ezek a selyemfonalak is, nagyon kiváncsi vagyok milyen madárka is a kiszemelt! Biztos csodaszép lesz a végeredmény !!

goblen írta...

Igen, kikapsz! :) Persze, csak ha mind a három, ami elől van új minta. Ha van benne régi is, akkor az már előre haladás! :)
Szép lett az anyagod. Kíváncsi vagyok a kész műre.
Boldog Új Évet!

Bobalany írta...

Hol tart a madárka? Láthatjuk?