Blogarchívum

Translate

2013. december 12., csütörtök

Már szabin vagyok !

Tegnap délben befejeztem az utolsó ajándékomat, már nem volt hova tologatnom, be kellett fejeznem, mert hisz szombaton fogom oda ajándékozni őket.Így, most fénykép sem következik !!! Már több csomagban kicseréltem az ajándékokat is többedjére, tehát úgy néz ki, befejeztem az idei ténykedésem --- innentől szabin leszek -- azt csinálok amit csak akarok ! :-)))
 De mit is akarok ????? -- vetődött fel a kérdés bennem úgy este 6 körülre. Minek nekem a szabi ??? :-(      
Hisz szeretek varrni, egyiket a másik után :-))))))
    Próbáltam olvasni, tv-t nézni, de nem nekem való a szabi , állapítottam meg , nagy bölcsen :-)
 Csináltam számvetést , kb 70 db befejezett munkát tudhatok magam mögött ebben az évben  / vagy párral többet / és a félbe hagyott, megkezdett körömnyi himzéseket nem is számolom . Nem semmi , hisz volt közötte nagyobb lélegzetű darab is nem csak pici, dísz . Pedig tavasszal hogy el voltam anyátlanodva, hogy nincs kedvem varrni. Még is jutott minden hétre egy befejezett darab-- néha kettő is :-)
Elő a 60 kinyomtatott lap, újra átbogarásztam és szerencsére találtam még olyat, amit még az idén be kell fejeznem.Rohanok is varrni !!!
 Szép napot, jó öltögetést !

2 megjegyzés:

goblen írta...

Ha nem akarsz szabin lenni, akkor add nekem a szabidat! Vagy inkább cseréljünk munkát: mehetsz helyettem dolgozni, gondolkozni, meggyőzőnek lenni, vitatkozni, beszélgetni... Na majd karácsony után én is szabin leszek!!!
A nem ajándékokat azért megmutathatnád... :)

Emese írta...

Ági, de jó neked, hogy már egy nappal korábban mindennel elkészültél! És örülök, hogy azért akadt egy újabb amit varrj : ) Kiváncsian várom, hogy mutasd holnap, hogy mi is az és persze mindent együtt, az ajándékokat is! : ) A szabiról pedig egyetértek Andival : ))
És én is belehúztam tegnap a varrásba (este 11-től amikor hazaértem hajnali 3-ig nyomtam a pedált és tömtem és varrtam és ma mint a zombi keltem reggel és indultam munkába) de ma estére már nem sok varrnivaló maradt, hogy holnapra elkészüljek minden tervemmel :))