Blogarchívum

Translate

2018. szeptember 27., csütörtök

Horgolási kísérlet .

Jártamban, keltemben valamikor a szemem elé került egy horgolt pulcsi , aminek a mintáján alaposan elgondolkodtam . Nagyon alkalmas lenne a minta egy horgolt takaró készítéséhez. mert ide minden maradék fonalamat bele tudnám horgolni, és jól mutatna , nem kell egyszerre 500 szemre dolgozni -- ami ugye nem hátrány :-) Nézegettem én a mintát !!!!! de csak ha letettem a földre, akkor tudtam elmenni rajta . De csak nem hagyott nyugodni a dolog !!!!! Már álmomban láttam az alakuló takarót !!!!!! Valahogy nekiveselkedtem és valami megfejtése csak lett a dolognak .
Eleinte sehogy sem sikerült növesztenem a sort úgy, hogy ne csak felfelé, de oldal irányba is soron belül növekedjék.  Kicsit egyenetlen , mert először 3 láncszemnek gondoltam egy pálcát , de csak 2 .Élesben jobban figyelek 
Ez a horgolás NEM az én munkám -- valahonnét egy orosz oldalról mentettem le !!!

Remélem erre fog hasonlítani , ha elkezdem . Persze, más színeim vannak , és az enyém nem lesz ilyen ismétlődős . De most még a babatakaró kötésnél maradok egyenlőre , míg kész nem leszek. Olyan kellemesen melegíti a térdem ebben a hűs időben . Már 85 cm és még van egy kevéske fonalam :-) Megyek is kötni, mert a horgolást megfejtettem sikeresen :-) 

1 megjegyzés:

Tüzes Beáta írta...

No igen, sok minden okoz fejtörést nekem is. De jó ez így, mert kihívás és ez lelkesít.