Blogarchívum

Translate

2019. január 26., szombat

Horgolni jó !

és sokkal látványosabb a haladás, mint kötésnél ,---- így az elején legalább is . Ennyi alakult 1 hét alatt a terv nélküli takarómból :-) Most 76x 76 cm a mérete.
Nagyon gyorsan fogy a fonalam ! A 10 sor fehérhez elfogyott egy 350 méteres motring, sőt ki is kellett pótolnom , hogy körbe érjek . Most barnával fogom folytatni . Nagyon tetszenek ezek a kicsi, tiri-tarka kockák , olyan vidám tőle az egész . Kár, hogy a képernyő nem adja vissza a fonal szép selymes voltát , de aki látott már Alize díva fonalat, az tudja, milyen jó fonal. Most megyek , folytatom tovább, még legalább egy sor barnát szeretnék még ma  hozzá horgolni .
Jó pihenést, vagy alkotást , minden erre tévedő olvasómnak ! :-)

3 megjegyzés:

Rita írta...

Jó bizony! És remek fonalfaló alkalom.

Tüzes Beáta írta...

Nekem is tetszenek a vidám kockák!
Horgolni jó!

Vera írta...

Hasonló kép kezdtem a takarómat..abban különbözik, hogy az összes fonal bontott,és nagyon színes...Úgy is mondhatnám,csiricsáré, de nekem tetszik, mert ha ránézek, anyyú munkáját is látom benne, mert sok fonal az ő megkötött de sosem hordott puloverei voltak...Saját bontott fonalaim is benne vannak, nyilván nem olyan igazi puha, de nyáron pont jól jött...Utána a kockák hozzá varrása, horgolása, számomra rém állom volt...Két évig készült...Kitartást... hozzá és kellemes kikapcsolódást!