Blogarchívum

Translate

2011. szeptember 9., péntek

Hortenzia -- folytatás 2

Nem tudom, mással is előfordul-e , de velem sajna mostanában elég sokszor -- fáradt a szemem, nem látok jól !
Csak természetes fényben, persze csak árnyékban :-( . Már egy hete figyelem, este 7-kor már sötét van, reggel pedig hiába kelek hajnalban, sötét van a himzéshez. :-( Gyorsan előbányásztam a jó kis Daylight lámpámat.
Megörültem, hurrá, látok !!! Igen, természetes fényben jól láttam, összecseréltem a szálakat :-( Bontás !!!újra varrás !! Marad a természetes fény !!! Így csak ennyit haladtam :-(
Még mindíg nagyon tetszik !!! Holnap nincs főzés, csak varrok ezerrel !
Jó, öltögetős hétvégét !

5 megjegyzés:

Emese írta...

Sokat haladtál, csodás lesz! És a sötét az egyik szomorú jele annak, hogy vége van a nyárnak - itt az ősz és jön a tél...

Newsee írta...

Nagyon széééép! S igen valóban mások a fények már pár napja. De minél hidebb lesz, annál jobban élvezzük majd a hímzést a meleg szobában ;-)

goblen írta...

Eddig is sokat haladtál.Remélem hétvégén tudtál böködni.
Én is szomorúan veszem tudomásul a nappalok rövidülését.

Juhizs írta...

Nem találok e-mail-címet :-(
Az enyim juhizs58kukacgmailpontcom
írjál légy szíves, ha lesz időd.
Nem jössz el szombaton Budafokra? A foltvarrósoknak közös varrása lesz (nem kell varrnod) ott találkozhatnánk, a belépő céhen kívülieknek ezer forint.

swarbli írta...

Látom újra belevetetted magad a hortenziába. Lassan nekem is rá kellene vennem magam. És hogy tényleg mennyire hasonló a hímzős ízlésünk: ez a Dim travelling memoires nálam is régóta tervben van. Nagyon szép lett!
És köszi a dfea ribizlis mintát!