Blogarchívum

Translate

2011. szeptember 30., péntek

Lesz munkám, ha elkészülök a virággal !

Reggel nagy buzgalommal vetettem bele a hímzésbe, mondván, muszáj befejeznem a hortenziámat, és csak utána foghatok bele más valamibe. Néztem a mintát, varrtam, nem is tudom mit, mert az agyam a szép különleges tiri-tarka fonalakon járt ! Csupa misztikus, titokzatos szavakon -- superwash , kid merinó, moher, kasmir, selyemre cérnázva, mik is lehetnek ezek ??? Ilyeneken járt az agyam, mikor felugrottam , --holnap - holnapután zárva minden, nekem ma ezekre meg kell !!! találnom a választ , még ma , mert mi lesz akkor, ha mindjárt kész leszek a varrással, mit is fogok csinálni akkor. !!!!--- elővehetnék a jópárféligkész cuccom közül egyet, de nem nekem horgolnom kell !!! Orsi lányomnak tetszett a bugyirózsaszín sál ! :-)))
   Szépen megterveztem fürdés közben az útvonalamat. Először Andihoz megyek Újpestre, majd onnan a Tátra utcába /még nem jártam ott / és utána Barkáékat veszem útba, és ott veszek 1 motring fonalat-- sálnak .
                No, ismerjük a terveket ! Sose teljesülnek  :-( A Férjecském , már csak igen korlátozott mértékben sponzorálta a sétámat !!!!  / Hisz jól tudjuk, nem ez volt az első sétám a hónapban !!!! :-))))))) /                    "--- Nem azért adtam a pénzt, hogy elköltsd, hanem hogy legyen nálad !!!! "
    Tehát, egész Andiig jutottam !!! megtapogattam, milyen a moher, milyen a superwash , ami előmosottat jelent a gyapjúknál, tudom mi a különbség élő, és kártolt gyapjú között, és fogtam a kezembe selyemre orsózott akármit !!!  Próbábúl vettem 20% moher, 20% gyapjú,60% akryl fonalat olasz fonalat, ami csodás színekben pompázott. 550 méter hosszú -- kíváncsi vagyok, mi is alakul belőle, és milyen lehet viselve - ez a feladat majd a Lányomra hárul . És hát , saját magamnak is találtam egy , szép őszi színekben pompázó círmosat.
       Mivel fél óra alatt elköltöttem a kis pénzikét, most nyugodt szívvel ülök itthon és hímzem a virágom .
Lesz mit dolgoznom, ha is készülök a virággal !!!! Sétikálni már nem volt miért !

9 megjegyzés:

Huligánlány írta...

Jaj, ugyanezt az őszi cirmost én is nagyon megnézegettem Andinál a múlt héten:-)))

Tündérke írta...

Nagyon szép színeik vannak! Kíváncsi leszek a belőlük alkotott szépségekre is :-)

Jucus írta...

Mindkettő nagyon szép, de az az őszi színű az a kedvencem!
Én is mindig igyekszem bebiztosítani magam, hogy nehogy "csinálnivaló" nélkül maradjak:o)

Unknown írta...

Nagyon szépek a fonalak és az aggodalmad átéltem. Mialatt készül egy munka és nincs utána levő terv, az kétségbeejtő.

Emese írta...

Szép fonalakt vettél már megint!Szuper az őszi cirmos, alig várom, hogy lássam mi alakul majd belőle!

Jucus írta...

Ági, kénytelen vagyok visszajönni, beleszerettem ebbe az őszi zöldes-narancsos fonalba:o) Ki az az Andi, akinél vetted? Van webshopja? És mi az ára? Bocsi, de nagyon tetszik, már megálmodtam, milyen sál lenne belőle jó...:o) Be vagyok sózva, igen!:o) Várom válazod!:o)

agnesordog írta...

Jucus !
Irtam g-mailt :-)

Jucus írta...

Szia! Még nem kaptam meg!
Ide írtad? Judit.Posch@gmail.com

agnesordog írta...

Nagyon hasonlóra, de nem erre!
De most továbbítottam !