Blogarchívum

Translate

2019. március 17., vasárnap

Vasárnap délután

Az úgy volt ! ..... kezdem mint a rossz gyerek , hogy a legkisebb Unokámnak keresgéltem húsvétra az iskolai vásárra mindenféle , egyszerűen megvalósítható pár forintos apró ajándéknak valót .

Egy korábbi bejegyzésben, már mutattam, miket is vásároltam össze, hogy nyugodtan tudjunk alkotni , és egy másikban beszámoltam a levendulák filcből, amiket szintén ehhez a projekthez próbáltam ki . Ma egy régi Praktika újságban /2017 áprilisi szám / lapozgatva akadtam rá egy filc virág koszorúra ,
emlékszem, már akkor is fontolgattam, hogy milyen jó is lenne elkészíteni , de akkor még csak karácsonyra való filceim voltak és nem gondoltam magamról, hogy tudnék legalább hasonlót én is készíteni.  De most beugrott, hogy jártamban, keltemben találtam egy jó kis videót  hasonló témakörben . Gyorsan előkotortam mindent  és délutáni csendes pihenő alatt ezeket sikerült alkotnom filcből :-)  Bár a sorban, a 3. a lilás árnyalatú, az a próba papír :-)

8 megjegyzés:

Kisfeleség írta...

Nagyon szépek lettek...szeretném megkérdezni, hogy mivel ragasztottad?

agnesordog írta...

UHU ragasztóval ! Valamelyik bejegyzésemben már meséltem, hogy melyik ragasztók Nem ragasztják a filcet, csak az UHU a tapasztalataim szerint .

Fáni írta...

Köszönöm az ötletet :)

Kisfeleség írta...

Köszönöm a gyors választ:) Ki fogom probálni...

Vera írta...

Nagyon ötletes!!!

Tüzes Beáta írta...

Szépek!

Vera írta...

Ötletes!Szépen készítetted!

EL RINCON DE CHELO írta...

Que bonitas flores!!!!